Sport

Cluburile din SuperLiga, revoltă împotriva LPF din cauza drepturilor tv? „Fierb toți! Se puteau vinde cu 300 de milioane de euro!”. Video Exclusiv

Suma încasată din noul contract de drepturi tv creează controverse în SuperLiga. Dumitru Dragomir susţine că majoritatea cluburilor sunt nemulţumite de sumele pe care le încasează.
01.05.2023 | 21:44
Cluburile din SuperLiga revolta impotriva LPF din cauza drepturilor tv Fierb toti Se puteau vinde cu 300 de milioane de euro Video Exclusiv
Cluburile din SuperLiga, revoltă împotriva LPF „Fierb toți! O să fie scadal monstru”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că drepturile tv din SuperLiga s-au vândut până în 2027, firma eAD şi LPF bătând palma pentru o sumă de 33 de milioane de euro pe an, o creştere cu 4,5 milioane faţă de prezentul contract.

Cluburile din SuperLiga, revoltă împotriva LPF?

Dumitru Dragomir susţine că multe cluburi din SuperLiga sunt nemulţumite de noul contract, considerând că Liga Profesionistă ar putea obţine mai mulţi bani din acest contract. În direct la “Profeţiile lui Mitică”, fostul şef al Ligii susţine că este posibil să avem o revoltă împotriva LPF:

ADVERTISEMENT

“Ăia deştepţi sunt dezamăgiţi (n.r. de noua sumă propusă pentru drepturile tv din SuperLiga), dar fraierii, unii dintre ei sunt turişti, nici nu ştiu cu ce se mănâncă şi pe ce lume trăiesc.

Nu, domnule, facem licitaţie internaţională. O pregătim trei luni. Dăm în toată lumea. Şi porneam de la 150 de milioane licitaţia. Dacă patronii ţineau o singură lună, să nu se televizeze niciun joc. 

ADVERTISEMENT

Păi tu îţi dai seama, în anul alegerilor să prelungeşti fără licitaţie la suma asta”

Ştii cu cât se vindeau? Cu 300 de milioane. Intervenea politicul. Asta este o greşeală, dar nu vreau să îmi pun paie în cap. Păi tu îţi dai seama, în anul alegerilor să prelungeşti fără licitaţie la suma asta. 

Cine îşi permitea? Să spună că nu televizează. Picau toate abonamentele. Cine nu vrea să se uite la meciuri? Sub 250 de milioane nu puteau să ia. Unii patroni nu vor tăcea.

ADVERTISEMENT

Ăştia de la Rapid fierb. Pentru că au dreptate. Poate Clujul nu fierbe şi ştiu de ce, dar nu vreau să dezvolt. Dar Mititelu, cealaltă Craiova, Bucureştiul, Farul… fierb toţi. O să fie scandal monstru. 

VEZI VIDEO MAI JOS

“Au avut curajul să mă dea afară şi să nu facă licitaţie. Au fost foarte tari”

Îi doare la bască pe ăştia de la LPF. Orlando (n.r. Nicoară) nu este băiat prost. Toţi care sunt implicaţi în treaba asta, sunt super dotaţi. A fost o gaşcă foarte puternică. 

ADVERTISEMENT

Au avut curajul să mă dea afară şi să nu facă licitaţie. Au fost foarte tari. A fost ăsta prim ministru (n.r. Victor Ponta), l-au aiurit şi pe Traian Băsescu”, a spus Dumitru Dragomir.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

ADVERTISEMENT