Cluj-Napoca, oraşul cu cele mai mari creşteri ale chiriilor

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
30/07/2016, 09:46
Cluj-Napoca, oraşul cu cele mai mari creşteri ale chiriilor

Preţurile chiriilor au crescut în ultimul an. Cele mai mari creşteri sunt în Cluj-Napoca, unde un apartament cu două camere costă o treime mai mult faţă de vara anului trecut. La polul opus este Iaşiul. Aici, au crescut doar chiriile pentru garsoniere. Dezvoltarea economică a transformat Cluj-Napoca în oraşul cu cea mai mare creştere a chiriilor într-un singur an, potrivit studiilor. „Cel mai mult s-au scumpit apartamentele cu două camere, în ultimul an.

Proprietarii cer acum 330 de euro, cu 32% mai mult decât anul trecut pentru locuinţele aflate în apropierea unui campus universitar”, transmite corespondentul Digi24. „M-am mutat în 12 locuri deci s-au schimbat de la an la an. Pot da un exemplu. Pentru 90 de euro puteam găsi o cameră cu confort mediu, dar acum costă de la 100 până la 125 de euro”, spune un chiriaş din Cluj-Napoca. Pe locul doi în clasamentul scumpirilor se află Capitala, dar creşterile sunt mai mici. Un apartament cu două camere poate fi închiriat acum cu 300 de euro pe lună, cu doar 3% mai mult faţă de anul trecut.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×