Clujenii anunţă hegemonia în Liga 1: „E doar începutul”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
08/04/2018, 16:14
Clujenii anunţă hegemonia în Liga 1: „E doar începutul”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu până în 2020, în condiţiile în care echipa se luptă cu şanse reale la titlu, deşi nu acesta era obiectivul principal în acest sezon. Directorul sportiv Bogdan Mara este de părere că echipa sa va fi şi mai puternică din sezonul viitor şi se arată extrem de încântat de antrenor:

“Am ajuns la un acord cu Dan Petrescu de a continua încă un an faţă de ce avea. Deci asta demonstrează faptul că suntem foarte mulţumiţi de ce a realizat el aici. Ceea ce am realizat toţi împreună şi echipa nu se construieste doar într-un an de zile. E nevoie de mai mult timp de continuitate. Acum abia am reuşit să creăm un grup, o atmosferă bună în echipă şi suntem convinşi că la anul rezultatele şi jocul vor fi mult mai bune”, a declarat Bogdan Mara.

CFR, duel cu Astra pentru a rămâne în plasa FCSB

CFR Cluj a pierdut locul întâi în Liga 1 după egalul făcut cu CS U Craiova în etapa a treia a Ligii 1. Acum clujenii vor întâlni Astra Giurgiu, echipă care a trecut printr-o schimbare importantă pe banca tehnică. Acest lucru s-ar putea să se dovedească în defavoarea clujenilor: „Fotbaliştii Astrei vor încerca să demonstreze de ce sunt în stare. Nu există niciun avantaj că vom juca acasă. Sincer, mi-e frică de această partidă”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Închide ×