Fotbal intern

Clujenii au răbufnit după meci: „E inadmisibil să fim arbitrați așa!”. Camora: „Nu vă mai bateți joc de noi. Suntem campionii României”

01.09.2019 | 00:13
Clujenii au rabufnit dupa meci E inadmisibil sa fim arbitrati asa Camora Nu va mai bateti joc de noi Suntem campionii Romaniei

CFR Cluj a suferit prima înfrângere din noul sezon al Casa Pariurilor Liga 1, fiind învinși cu 2-3 la Giurgiu de Astra. După meci, ardelenii s-au arătat extrem de supărați pe maniera de arbitraj, încheind partida cu doi jucători eliminați, cu Dan Petrescu eliminat, dar și cu două penalty-uri dictate împotriva lor. 

Clujenii au răbufnit după meci

„S-a rupt jocul de la începutul partidei. De la început a fost un arbitraj care ne-a defavorizat. Oricât de echilibrat aș încerca să fiu, e inadmisibil ca cineva să te arbitreze în halul acesta. Toate lucrurile nu au fost întâmplătoare. Nu a fost fault la Cestor. Trebuie să ne apucăm de un alt sport dacă se dă penalty la un asemenea fault. Dan a intrat pe teren pe fondul unei stări nervoase, putea să-i acorde doar un cartonaș galben. Suntem nervoși cu toții, jucătorii sunt foarte frustrați. Au depus o muncă fantastică. Probabil sunt unii care sunt deranjați de faptul că am luat titlul doi ani la rând” – a spus Alin Minteuan.

„Tușierul a spus că am aruncat sticla de apă lângă el intenționat. Dar eu am aruncat-o pe jos, de supărare. Am discutat cu Colțescu, a zis că mă crede, dar că așa i-a spus asistentul. Noi lucrăm zilnic pentru a câștiga, dar nu vrem să vă bateți joc de noi. Merităm mai mult respect, suntem campioni ai României de doi ani. La fiecare fault al nostru am luat galben. Am luat cel de-al doilea galben fără să discut cu arbitrul, dar îmi cer scuze față de colegi și față de antrenori – a spus Camora.