Fotbal intern

Clujenii dau vina pe arbitraj și pe gazon după remiza de la Mediaș: „Am avut un penalty clar ca lumina zilei! Terenul foarte greu”. VIDEO

08.02.2020 | 22:49
Clujenii dau vina pe arbitraj si pe gazon dupa remiza de la Medias Am avut un penalty clar ca lumina zilei Terenul foarte greu VIDEO
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a comentat prestația echipei sale la finele meciului de la Mediaș. Antrenorul îi atenționează pe jucătorii săi că rivala de la FCSB oricând poate să revină pe primul loc în clasament.

Dan Petrescu este convins că CFR Cluj ar fi meritat un penalty în prima repriză

Antrenorul Dan Petrescu crede că echipa sa ar fi meritat penalty în prima repriză. Tehnicianul celor de la CFR Cluj a lăsat să se înțeleagă că FCSB poate oricând să revină pe primul loc în clasament.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să marcăm, am jucat cu două vârfuri, dar ei s-au apărat tot meciul, am avut în prima repriză un penalty clar ca lumina zilei, nu e normal. S-a speriat arbitrul, a lăsat faza să meargă, apoi a revenit, nu știa ce să mai facă. Gaz Metan cred că a avut 10 penalty-uri, dar pentru noi le este frică să dea penaly.

Terenul a fost foarte greu, era înghețat, sărea mingea aiurea, nu am ce să le reproșez băieților. Oricărei echipe i-ar fi greu împotriva unei formații care se apară așa, dar ei și-au văzut interesul, probabil că îi ajută acest punct pentru intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Eu am mai spus că avem cel mai greu program și este posibil să ajungem pe locul doi sau trei la finalul sezonului regular. FCSB are un program foarte greu, în afara celui cu Dinamo nu prea au cum să se încurce.

Este greu să te menții sus, mai ales că am câștigat titlul doi ani la rând. Sper că Arlauskis să fie titular la meciul cu Viitorul, acum nu am vrut să riscăm”, a explicat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Burcă și Deac s-au speriat de terenul prost de la Mediaș

Fundașul Andrei Burcă s-a arătat mulțumit de punctul obținut de CFR Cluj pe terenul Mediașului, „o echipă bună” a competiției.

„Mediașul este o echipă bună, merită locul de play-off, am știut că se vor închide bine, era foarte important pentru ei să nu piardă cu noi. Am avut un avantaj consistent, dar este bine că am reușit să batem în meciul direct cu FCSB, mai sunt meciuri de jucat, din păcate, i-am prins pe cei de la Mediaș dându-și viața pe teren.

ADVERTISEMENT

Pentru mine este ok și fundaș dreapta, am jucat și în stânga la Botoșani, încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Cu siguranță aș fi putut mai mult pe faza ofensivă, dar, până la urmă, este un punct câștigat în deplasare”, a explicat fotbalistul la Digi Sport.

Ciprian Deac a criticat terenul de la Mediaș, cu toate că și în Gruia cu FCSB terenul s-a prezentat extrem de prost.

”Este frustrant, ne așteptam să fie un meci de luptă, terenul nu a fost așa cum ne așteptam, aici mereu terenul a fost ok, dar, ținând cont de vremea de afară, a arătat cum a arătat.

Ei s-au mulțumit și cu un egal, asta este. E bine că nu am primit gol. Jucând cu trei fundași centrali, a fost foarte greu să găsim spații, cred că meciul ăsta se putea decide cu o fază fixă, doar așa se putea marca. Nu e problemă că se apropie FCSB, se vor înjumătăți punctele și în play-off va fi care pe care”, a punctat Deac.

ADVERTISEMENT