Fotbal intern

Clujenii, euforici după victoria cu Viitorul: “Am arătat că merităm să fim pe primul loc”

29.04.2019 | 23:12
Clujenii, euforici după victoria cu Viitorul:
Clujenii, euforici după victoria cu Viitorul

Clujenii sunt euforici după victoria cu Viitorul, scor 3-1. CFR Cluj a jucat perfect în a doua repriză şi a întors scorul, golurile fiind marcate de Camora, Emmanuel Culio şi Vinicius. La finalul meciului din Gruia, primii doi marcatori au vorbit cu presa.

Clujenii, euforici după victoria cu Viitorul. Ce au spus Camora şi Culio

Camora şi Emmanuel Culio au dat tonul reviriremntului clujenilor în victoria cu Viitorul, iar la finalul meciului din Gruia au declarat că prestaţia echipei din repriza a doua a făcut diferenţa. În plus, cei doi jucători au vorbit şi despre câştigarea titlului în Liga 1 Betano. “A fost un meci foarte greu. Importantă a fost victoria. Ei au dat golul pe greşeala noastră. Am meritat victoria. La pauză, Mister a vorbit cu noi, ne-a dat încredere să jucăm fotbal și asta am făcut. Viitorul joacă un fotbal frumos şi este o echipă puternică. Avem o echipă de calitate. Importantă este victoria, nu că am marcat eu. Depinde doar de noi dacă vom câştiga titlul”, a declarat Camora după CFR Cluj – Viitorul 3-1.

“Am meritat în această seară victoria. A fost un meci foarte greu. În prima repriză am încercat, am avut ocazii, dar am jucat mult mai bine după pauză. Am arătat că merităm să câştigăm titlul. Am făcut mici greşeli în prima repriză. Cojocaru este un portar bun, dar am ştiut cum să bat lovitura de la 11 metri”, a precizat Emmanuel Culio, autor al celui de-al doilea gol al clujenilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri