Fotbal intern

Clujenii fac haz de necaz după eșecul cu FCSB: ”Și ei au jucat în 10”

20.03.2021 | 12:06
Clujenii fac haz de necaz dupa esecul cu FCSB Si ei au jucat in 10
ADVERTISEMENT

CFR a pierdut categoric derby-ul cu FCSB, dar unul dintre acționarii clujenilor, Ștefan Gadola, a făcut haz de necaz și a spus că și bucureștenii au jucat în 10 jucători, deoarece portarul Andrei Vlad nu a avut ce apăra.

Campioana en-titre a fost învinsă cu 3-0 pe Arena Națională, într-un joc dominat autoritar de elevii lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu a pus eșecul pe nivelul scăzut la care se află jucătorii săi din punct de vedere mental. Mai ales că mai mulți jucători importanți sunt infectați cu noul coronavirus, iar ceilalți se temeau și ei că s-ar putea îmbolnăvi.

Eșecul cu FCSB nu este dramatizat de conducătorii clujenilor

”Nu este capătul lumii, nu este o tragedie. Sportul înseamnă să și pierzi. Mai avem play-off-ul, mai sunt în total 12 meciuri. Nu mă așteptam să fim atât de loviți, deci o înfrângere atât de dură. S-a întâmplat, neatenții, poate am fost puțin demotivați de la început, se întâmplă”, a declarat Ștefan Gadola la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Ca antrenor, este o înfrângere dură, și eu am fost puțin necăjit aseară. Sunt convins că băieții se vor mobiliza, vine și o pauză, sper că o să ne revină și atacanții și vom face jocuri bune. Practic noi nu am avut atacant ieri. În glumă așa, le spuneam prietenilor mei că și FCSB a jucat în 10, că Vlad nu a avut ce să apere”, a glumit acționarul clujenilor pe seama partidei cu FCSB.

Postul lui Edi Iordănescu nu este în pericol

Ștefan Gadola a exclus o demitere a antrenorului Edi Iordănescu la finalul sezonului dacă CFR Cluj nu va câștiga al patrulea titlu consecutiv: ”Nu se pune problema schimbării lui Edi. Antrenorul răspunde de rezultate, nu conducerea. Au fost mult mai motivați, au intrat foarte hotărâți, mi-au plăcut. Au speculat greșelile noastre”.

ADVERTISEMENT

”Arla e un portar profesionist, foarte bun. Poate a greșit un pic acolo, dar și atacantul s-a întors puțin cu spatele acolo. A fost o decizie dură pentru mine. Suntem la egal cu FCSB și Universitatea. Jucăm în trei pentru titlu și cred că următoarele meciuri directe vor decide campioana în acest an”, a încheiat acționarul CFR-ului.

Fostul internațional George Florescu s-a ferit să spună dacă FCSB poate fi campioană la finalul sezonului, însă s-a concentrat mai mult pe greșelile CFR-ului și pe faptul că elevii lui Edi Iordănescu nu au avut șuturi pe poartă într-un derby.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a jucat excelent în cele 40 de minute contra fostei sale echipe, FCSB, de pe Arena Națională. În minutul 41, portarul lituanian a fost eliminat după ce a comis un fault dur la Octavian Popescu, care ar fi scăpat singur în cazul în care ar fi trecut de portar.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,18 este cota pentru „1 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT