Fotbal intern

Clujenii se opun naturalizării lui Billel Omrani: „Să mai joace la CFR, că nu prea mai joacă” + „Nu cred într-o astfel de soluție, poate să se supere pe mine”

01.12.2019 | 17:30
Clujenii se opun naturalizarii lui Billel Omrani Sa mai joace la CFR ca nu prea mai joaca  Nu cred intro astfel de solutie poate sa se supere pe mine
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu și Mihai Bordeianu nu sunt de acord cu o eventuală naturalizare a lui Billel Omrani, unul dintre fotbaliștii străini aduși în discuție de Mirel Rădoi ca posibilă soluție pentru echipa națională în următoarea perioadă.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,20 este cota pentru ”1” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!
ADVERTISEMENT

„Billel să mai joace la CFR, că nu prea mai joacă”

Dan Petrescu a declarat la conferința de presă premergătoare jocului cu Hermannstadt de luni că Billel Omrani nu ar trebui să reprezinte o soluție pentru Mirel Rădoi. De asemenea, tehnicianul CFR-ului susține că, dintre jucătorii săi, Mario Camora ar fi trebuit naturalizat.

Noi în România şi la CFR avem jucători buni care pot să joace. Mie mi-a părut rău de Camora că nu a jucat niciodată pentru echipa națională, ar fi fost un fundaș stânga care ar fi jucat mulți ani, dar nimeni nu ar fi avut curaj. Billel să mai joace la CFR, că nu prea mai joacă”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Mihai Bordeianu, în asentiment cu Petrescu

Mihai Bordeianu, mijlocașul CFR-ului, susține că România are destule resurse pentru echipa națională, iar naturalizările unor fotbaliști din competiția internă nu ar trebui să reprezinte o soluție pentru prima reprezentativă.

Cred că în România sunt jucători valoroși care pot face față cu brio la echipa națională. Nu cred neapărat într-o soluție precum naturalizarea lui Omrani sau a altor jucători. Poate să se supere Billel pe mine”, susține Bordeianu.

ADVERTISEMENT

Declarațiile celor de la CFR Cluj vin după ce Mirel Rădoi, noul selecționer al primei reprezentative, a declarat că nu s-ar împotri naturalizării unor fotbaliști care evoluează în România, iar Billel Omrani a fost unul dintre numele menționate.

CFR joacă împotriva celor de la Hermannstadt meciul din etapa a 18-a a campionatului. Înaintea duelului de la Sibiu, programat luni de la ora 20:30, echipa lui Dan Petrescu este pe primul loc, cu 34 de puncte, la egalitate cu Astra, care are un meci mai mult disputat.

ADVERTISEMENT