Clujenii sînt încrezători: "Obiectivul nostru e să ajungem în play-off!"

CFR Cluj va juca împotriva Concordiei Chiajna, duminică, de la ora 21:00, în primul meci din sezonul 2016-2017, iar ardelenii vor începe cu un handicap de minus 6 puncte, în urma sancţiunilor pentru neplata restanţelor financiare, dar tehnicianul formaţiei din Gruia, Vasile Miriuţă, crede că fotbaliştii săi vor recupera din puncte foarte repede.

"Sîntem pozitvi, începem cu gânduri bune. Avem un meci dificil cu Chiajna, i-am urmărit cu Steaua şi au făcut o partidă foarte bună. Dar jucăm acasă şi vrem să cîştigăm în faţa propriilor suporteri. Chiar dacă ambele echipe au pierdut un trofeu săptămîna trecută, cred că fiecare ar fi meritat să nu piardă. Însă în campionat va fi altceva, un nou început.

Pornim cu un handicap de minus 6 puncte, dar sper ca după primele 3 etape să fim pe plus. Ne dorim cu toţii să ajungem în play-off, acesta e obiectivul nostru. Am mare încredere că putem ajunge acolo, am mare încredere în băieţii mei", a comentat antrenorul Miriuţă înaintea partidei de duminică.

Miriuţă este de acord cu regula introducerii unui jucător de Under 21 de ani în teren şi este pregătit să promoveze mai mulţi tineri.

"Referitor la refula jucătorului sub 21 de ani, cred că e timpul să le dăm credit mai mult românilor pentru că doar astfel pot să crească. Sper să am chiar şi doi jucători de sub 21 în echipă. Sînt mai mulţi jucători la CFR care au această şansă, Păun, Veres, Horjşi alţii.

...despre cazul Rapidului: "E puţin haos în Liga 1. Botoşaniul nu ştie cu ce echipă va juca în prima etapă, ori cu Rapidul, ori cu Timişoara. Nu e normal ca astăzi să înceapă campionatul şi nu se ştie cine va juca".

...despre favoritele la titlu: "Cine e favorită la titlu? Steaua, Astra, Dinamo, Viitorul, Pandurii, CFR. Dar Astra are cea mai bună echipă la ora actuală. Dacă au reuşit să-l aducă şi pe Săpunaru acum, chiar au o formaţie foarte bună"