Fotbal intern

Clujenii sunt mulțumiți cu remiza din meciul CFR – FCSB: ”Și nouă, și lor, ne-a fost frică să nu pierdem”

14.04.2019 | 23:21
Clujenii sunt mulțumiți cu remiza din meciul CFR - FCSB: ”Și nouă, și lor, ne-a fost frică să nu pierdem”
Jucătorii clujenii sunt mulțumiți cu remiza din meciul CFR - FCSB

Jucătorii clujenii sunt mulțumiți cu remiza din meciul CFR – FCSB, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano, și consideră că rezultatul de 0-0 este unul echitabil. Derby-ul campionatului României a lăsat de dorit, cele două formații fiind marcate de importanța jocului.

Clujenii sunt mulțumiți cu remiza din meciul CFR – FCSB: ”Cu puțin noroc puteam câștiga”

”Un meci echilibrat. Prima repriză a fost echilibrată, dar în ultimele 15-20 de minute noi am fost mai buni, dar rezultatul este corect. Echipa a vrut să câștige, dar nu s-a putut. Cred că dacă am fi avut puțin noroc am fi putut câștiga. Suntem tari pe teren propriu, dar ne-a lipsit norocul. Nu se schimbă nimic în lupta la titlu. Se merge cap la cap până la final, mai ales că FCSB e o echipă bună. În fotbal totul se poate schimba într-un minut și niciun meci nu e câștigat dinainte. Acum pe noi ne așteaptă o deplasare grea la Sepsi”, a declarat Juan Emmanuel Culio după remiza din meciul CFR Cluj – FCSB.

Mijlocașul Ciprian Deac a recunoscut că cele două formații au intrat pe teren cu gândul de a nu pierde: ”E un rezultat echitabil. Prima repriză le-a aparținut lor, au fost mereu primii la minge. Repriza a doua s-a schimbat, ne-am dus peste ei. Am avut ocazii, puteam câștiga, dar egalul este corect. Jocul a arătat două echipe care se tem și nu au vrut să piardă. Nu suntem favorți clar la titlu, dar suntem favoriți pentru că avem trei puncte avans. Dar să nu uităm că în ultima etapă jucăm pe terenul lor și cred că acolo se va decide titlul”.

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Programul ultimelor cinci etape ale celor două formații vă este prezentat aici de FANATIK.RO. Derby-ul de la Cluj a fost unul sărac în ocazii, singurul șut pe poartă venin în minutul 69 și nici acela nu a fost contabilizat de statistică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri