Clujenii surprind după 1-0 cu Maccabi Tel Aviv: “Nu cred că meritam mai mult”

Razvan Nicolae   
în CFR Cluj
24/07/2019, 23:14
Clujenii surprind după 1-0 cu Maccabi Tel Aviv: “Nu cred că meritam mai mult”
Clujenii surprind după victoria cu Maccabi Tel Aviv (sursă foto: sportpictures.eu)

Jucătorii clujeni surprind după victoria obţinută în faţa lui Maccabi Tel Aviv. CFR Cluj a învins campioana Israelului, scor 1-0, graţie golului marcat de Billel Omrani, care a ajuns la patru reuşite în preliminariile UEFA Champions League. Formaţia din Gruia este la 90 de minute de calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Clujenii surprind după victoria cu Maccabi Tel Aviv. Ce a declarat Ciprian Deac

După victoria lui CFR Cluj în faţa lui Maccabi Tel Aviv, Ciprian Deac a surprins şi a declarat că echipa nu merita mai mult după jocul prestat. Mijlocaşul ofensiv de 33 de ani a susţinut că marele avantaj la capătul meciului tur este că echipa nu a primit gol.

“După aspectul jocului nu cred că meritam mai mult. E bine că nu am primit gol şi avem un uşor avantaj pentru meciul retur. Am simţit că este o echipă bună, căreia îi place posesia şi te poate pune în dificultate. Nu e gata calificarea. Au nişte fani superbi care îi vor împinge de la spate. Este bine pentru echipă dacă există concurenţă. Am atins un nivel destul de bun. Cu Astana a fost un joc mai bun. Contează că am legat victoriile”, a declarat Ciprian Deac la finalul meciului.

Clujenii surprind după victoria cu Maccabi Tel Aviv (sursă foto: sportpictures.eu)
Clujenii surprind după victoria cu Maccabi Tel Aviv (sursă foto: sportpictures.eu)

Andrei Burcă: “La pauză am discutat să nu luăm gol”

La finalul meciului CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv 1-0, Andrei Burcă a dezvăluit că golul marcat de Billel Omrani, venit după un corner, nu este ceva întâmplător. Fundaşul de 26 de ani a susţinut că în dimineaţa partidelor, el şi colegii lui exersează fazele fixe.

“Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm. Trebuie să ne refacem pentru meciul cu Dinamo. În ziua meciului lucrăm fazele fixe de fiecare dată. La pauză am discutat că nu trebuie să luăm gol. Adversarul este unul valoros. Sunt sigur că-şi vor da viaţa în retur. Ne aşteaptă un meci greu sâmbătă cu Dinamo”, a precizat Andrei Burcă.

“Ne-am atins obiectivul. Am dat şi nu am primit gol. Echipa a avut avut o atitudine foarte bună, la fel şi cu Astana. Părerea mea e că Maccabi Tel Aviv are valoare mai mare, după părerea mea, dar echipa a stat bine în teren şi a meritat victoria. Avem nevoie să rămânem la fel de concentraţi. Numai aşa ne putem califica. Să mai dea Omrani. Sper să dea cât mai multe. Şi, dacă ajungem în grupe, să dea numai el” – Mario Camora.

Închide ×