Fotbal intern

Clujenii vor să ajungă în finala Cupei României: “Ne dorim să cîştigăm acest trofeu!”

CFR Cluj a cîştigat meciul cu CSMS Iaşi, scor 2-1, iar ardelenii au reuşit să se califice în semifinalele Cupei României....
16.12.2015 | 23:29
Clujenii vor sa ajunga in finala Cupei Romaniei Ne dorim sa cistigam acest trofeu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a cîştigat meciul cu CSMS Iaşi, scor 2-1, iar ardelenii au reuşit să se califice în semifinalele Cupei României.

Clujenii se gîndesc deja la posibilitatea de a cîştiga acest trofeu.

“Este o victorie importantă pentru noi şi mă bucur că am reuşit să schimb ceva în mentalitatea jucătorilor. Sper ca prin acest succes să fie altă atmosferă la echipă. Noi veneam după înfrîngerea din campionat de la Botoşani şi aveam mare nevoie de acest rezultat. În zilele dinaintea meciului am pus accentul pe factorul psihologic şi singurul lucru pe care l-am cerut jucătorilor a fost atitudine. Mă bucur că le-am adus încrederea de care aveau nevoie. Am ajuns în semifinalele competiţiei şi, chiar dacă nu aveam ca obiectiv acest trofeu, acum suntem îndreptăţiţi să sperăm”, a spus Conceicao, antrenorul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

“Avem nevoie de un trofeu. Eu cand am venit am spus ca vreau să cîştig cît mai multe trofee cu echipa asta. Am cîştigat numai titlul şi sper să ajungem la obiectivul nostru din acest an, finala Cupei, şi să cîştigăm”, a adăugat Camora.

“Sîntem foarte fericiţi că am spart gheaţa după un şir de meciuri fără victorie. Ne bucurăm extrem de mult că am cîştigat şi că jucăm iar în semifinalele Cupei. Mie mi-e indiferent cu cine picăm, doar mă bucur că am trecut de această fază. Au trecut mulţi ani de cînd n-am mai cîştigat un trofeu, ar însemna enorm să jucăm o finalî şi să cîştigăm Cupa”, a spus şi Păun.

ADVERTISEMENT