Ce a pierdut Haţegan! Câţi bani primesc arbitrii chemaţi la Mondialul din Rusia

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
04/04/2018, 18:54
Ce a pierdut Haţegan! Câţi bani primesc arbitrii chemaţi la Mondialul din Rusia

Cu mai puţin de trei luni până la primele meciuri de la Campionatul Mondial din Rusia, FIFA a anunţat care vor fi baremurile pentru arbitrii care vor oficia la turneul final. Sumele vor fi stabilite în funcţie de experienţă, dar şi de nivelul la care se regăsesc înaintea de Mondial.

Mateu Lahoz, Felix Brych, Cuneyt Cakir sau Nestor Pitana, aflaţi în prima categorie a arbitrilor, vor câştiga 58.000 de euro pe timpul turneului final. Pe lângă această sumă, aceştia vor primi câte 2.500 de euro pentru fiecare meci arbitrat.

Haţegan a ratat CM 2018

La sfârşitul lunii martie, Ovidiu Haţegan a aflat că nu va face parte din lotul arbitrilor care vor oficia la Campionatul Mondial din vară. Cei 36 de arbitri centrali şi 63 de asistenţi vor participa la un seminar organizat, la finalul lunii aprilie, în Italia.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×