Cele mai citite

Exclusiv. Reacţie nervoasă a Cristinei Neagu după dezastru

Cristina Neagu şi compania au mers la Leipzig, pentru optimile de la Campionatul Mondial de Handbal, cu o cursă low-cost. Când este România-Cehia. După eşecul în faţa Cehiei, Neagu a oferit prima reacţie pentru FANATIK.RO
Autori: Marian Popovici, Razvan Nicolae | 09.12.2017 | 19:56

UPDATE. Vedeta naţionalei feminine de handbal, Cristina Neagu, a ieşit de pe teren extrem de nervoasă. Golghetera naţionalei noastre, cu 13 goluri, nu a dorit să facă vreo declaraţie după meciul cu Cehia, spunând doar atât: “Să vorbească cine trebuie să vorbească…!”


UPDATE. Echipa naţională de handbal a României susţine un antrenament înainte de partida din optimile de finală ale Campionatului Mondial, împotriva Cehiei, luni, de la ora 18.30. Şedinţa de pregătire se desfăşoară în afara oraşului Leipzig- locul de disputare al meciului- ci la la Egelsdorf, un orăşel situat în apropierea Leipzigului. 

 


Cristina Neagu şi compania au ajuns în Leipzig, oraşul în care se va disputa partida din optimile de finală ale Campionatului Mondial, contra Cehiei. Distanţa de aproape 600 de kilometri a fost străbătută cu avionul.

“Tricolorele” au mers cu un autocar până la Frankfurt, oraş apropiat de Trier, iar apoi s-au îmbarcat pentru o cursă low-cost spre Leipzig. Nu au avut prea mult de relaxare odată ajunse la destinaţie. Martin Ambros a programat un antrenament de la ora 17:00.

România va juca în optimile de finală contra Cehiei, partidă care va avea loc luni, de la ora 18:30. Rusia – Coreea de Sud, Japonia – Olanda şi Spania – Norvegia sunt celelalte partide programate luni la Campionatul Mondial, în optimile de finală.

Duminică se joacă primele patru partide din această fază a competiţiei: Serbia – Muntenegru, Ungaria – Franţa, Danemarca – Germania şi Suedia – Slovenia. În cazul în care se califică, România ar urma să înfrunte, în sferturile de finală, învingătoarea dintre Japonia şi Olanda.

FANATIK.RO are doi trimişi speciali în Germania, care oferă toate informaţiile legate de participarea României la Campionatul Mondial de Handbal feminin. Vezi un interviu în care Cristina Neagu vorbeşte despre fazele eliminatoriiCe spune Martin Ambros despre tactica din meciul contra Cehiei. Atenţie! Ea este cea mai periculoasă jucătoare a Cehiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!