ADVERTISEMENT
News

CM RUGBY 2015 / Antrenorul României rămîne cu picioarele pe pămînt: “A fost o semifinală pentru noi. Finala se joacă duminică!”

România a reuşit o victorie remarcabilă în faţa Canadei la Campionatul Mondial de Rugby. "Stejarii" au revenit de la 0-15 şi au învins cu 17-15 reprezentativa frunzei de arţar. E cea mai mare...
Autor: Marian Popovici | 06.10.2015 | 21:39
CM RUGBY 2015 / Antrenorul României rămîne cu picioarele pe pămînt:

România a reuşit o victorie remarcabilă în faţa Canadei la Campionatul Mondial de Rugby. “Stejarii” au revenit de la 0-15 şi au învins cu 17-15 reprezentativa frunzei de arţar. E cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale. 

ADVERTISEMENT

Antrenorul României, galezul Lynn Howells rămîne cu picioarele pe pămînt după meci:Am pierdut un jucător, dar nici nu am jucat bine la început. Am arătat pînă la urmă că putem obţine ce ne propunem. Asta a fost o semifinală pentru noi, duminică jucăm finala. Vreau să le mulţumesc jucătorilor că au arătat că sînt dedicaţi echipei.”

“Stejarii” vor evolua duminică de la ora 16:30 cu Italia pentru locul 3 în grupă, care asigură calificarea la Cupa Mondială din 2019.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT