Sport

CNA doarme, Radu Banciu continuă cu derapajele morbide la adresa lui Dinamo: „Să aveți morminte fără cruci, ca la animale!”

Derapaj fără precedent al lui Radu Banciu (52 de ani). Moderatorul de la Prima Sport a avut o ieșire de-a dreptul tribală după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2.
01.06.2022 | 18:38
CNA doarme Radu Banciu continua cu derapajele morbide la adresa lui Dinamo Sa aveti morminte fara cruci ca la animale
CNA doarme, Radu Banciu continuă cu derapajele morbide la adresa lui Dinamo: „Să aveți morminte fără cruci, ca la animale!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie din Casa Pariurilor Liga 1, după ce a pierdut barajul de promovare/menținere cu Universitatea Cluj. „Șepcile roșii” s-au impus la general cu scorul de 3-1. Contraperformanța roș-albilor a fost comentată în termeni halucianți de jurnalistul Radu Banciu.

Radu Banciu, derapaj halucinant după retrogradarea lui Dinamo! Ce păzește CNA?

Inexplicabil, Consiliul Național al Audiovizualului continuă să îl tolereze pe Radu Banciu.

Realizatorul emisiunii „Football All Inclusive” de la Prima Sport și-a făcut un obicei din a avea ieșiri necontrolate și jignitoare, cea mai recentă la adresa lui Dinamo, echipă proaspăt retrogradată în Liga 2.

ADVERTISEMENT

„Dinamo retrogradează, ne cerem scuze pentru cei care au traversat această epocă cu (n.red. – cacofonia îi aparține lui Radu Banciu) 32 de ani mai târziu decât ar fi trebuit, dar bine că retrogradează mai târziu decât niciodată.

Sperăm ca această echipă nu numai să nu se mai întoarcă niciodată, dar să fie desființată într-un termen cât mai scurt și să nu poarte niciodată cruce pentru că Miliția și Securitatea, țin să-i informez pe șaormarii de după ultima ploaie, că nu pupau cruci (n.red. – cei din Miliție și Securitate).

ADVERTISEMENT

Să aveți un mormânt așa cum vă spune și numele…de câini, undeva la capătul dinastiei, așa cum sunt îngropate animalele, așa să ajungă și Dinamo”, a declarat Radu Banciu la Prima TV.

Nici junioarele din naționala de fotbal feminin n-au scăpat de atacurile grobiane ale lui Banciu

Numai anul acesta Radu Banciu a mai avut cel puțin o ieșire necontrolată și misogină. Jurnalistul Prima Sport le-a jignit grosolan pe „tricolorele” U17 care au pierdut cu 0-12 contra Norvegiei în preliminariile Campionatului European.

ADVERTISEMENT

„Sunt fete de clasa a 9-a. Iată ce înseamnă să-ți abandonezi destinul și să te apuci de ceva care nu rimează cu nimic. L-aș cita pe Zlatan Ibrahimovic care spunea despre fotbalul feminin că pur și simplu nu există.

Le-aș lua un interviu părinților lor, bunicilor lor. Cum ați lăsat, domnule, fetele să nu se ducă la biologie, la lucru manual, la religie?”, a spus Banciu în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT
  • 1 singură echipă din Casa Pariurilor Liga 1 a mai rămas fără să aibă măcar o singură o retrogradare: FCSB
ADVERTISEMENT
Tags: