CNADNR, anunţ pentru şoferi: Podul de la Agigea, închis din septembrie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 20:14
CNADNR, anunţ pentru şoferi: Podul de la Agigea, închis din septembrie

Podul de la Agigea, un hop serios pentru cei care merg la mare cu maşina se închide complet peste două săptămâni, pe întâi septembrie.

Directorul general al Companiei de Drumuri a explicat la Digi24 că este nevoie de întreruperea circulaţiei pentru a termina lucrările începute acum şase ani la podul de peste Canalul Dunăre-Marea Neagră. Circulaţia va fi reluată până la sfârşitul anului, estimează oficialul, iar în această perioadă, şoferii vor folosi podul nou.

Cătălin Homor, directorul general al CNADNR: „La 1 septembrie avem în plan închiderea totală a acestui pod şi să se intre în plin cu lucrări de execuţie. Mai sunt două hobane de schimbat şi până la sfârşitul anului să redeschidem traficul în condiţii normale, pe două benzi, în condiţii de siguranţă. În paralel cu deschiderea traficului vor mai fi lucrări de întreţinere, de genul protecţii corozive, vopsitorii, dar se pot lucra fără probleme.”

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×