Fotbal intern

Coadă imensă la biletele pentru Unirea Alba Iulia – FCSB! Ce condiţie trebuie să îndeplineşti ca să vezi meciul live

26.09.2018 | 11:02
Zeci de oameni așteaptă deschiderea caselor pentru a-și achiziționa bilet la meciul Unirea Alba Iulia - FCSB

Interes uriaș la Alba Iulia acolo unde suporterii formeaza cozi uriașe ca să-și achiziționeze bilete pentru meciul FC Unirea – FCSB din Cupa României. Zeci de oameni așteaptă deschiderea caselor de bilete de la stadionul Cetate pentru a prinde ultimele tichete la „Meciul Centenarului”, așa cum a fost numită partida din 16-imile Cupei. 

Tichetele au și prețuri inedite, 70 de lei la oficială, 50 de lei la tribune, în timp ce ultrașii de la peluze pot merge la meci cu 40 de lei, dar cu o singură condiție. Trebuie să facă dovada la casele de bilete că au participat și la meciul anterior din campionat, cel disputat împotriva Metalurgistului Cugir.

Coadă imensă la biletele pentru meciul FC Unirea Alba Iulia - FCSB! Coada la bilete
Partida Unirea Alba Iulia – FCSB se desfășoară la Zlatna

Coadă imensă la biletele pentru meciul FC Unirea Alba Iulia – FCSB!

Mai mult de atât, pentru a se evita posibilele speculații, dar și pentru a ajunge la cât mai multă lume, fiecare persoană are voie să cumpere un număr limitat de bilete. Nu mai mult de cinci tichete pot cumpăra fanii. De remarcat că stadionul Minaur din Zlatna are o capacitate de numai 3200 de locuri, însă organizatorii intenționează să instaleze în spatele unei porți o tribună mobilă, cu aproximativ 600 de locuri. Partida dintre FC Unirea Alba Iulia şi FCSB se va desfășura joi, 27 septembrie 2018, de la ora 21.30.

Coadă imensă la biletele pentru meciul FC Unirea Alba Iulia - FCSB! Biletele
Fiecare suporter poate achiziționa până la cinci tichete pentru jocul cu FCSB

FC Unirea Alba Iulia este pe locul 5 în clasamentul Ligii a treia. Interesant este că echipa nu a cunosut încă gustul înfrângerii. Are două victorii și trei rezultate de egalitate până în acest moment. Şi la golaveraj stau destul de bine cu şapte goluri înscrise şi numai două încasate. Seria este condusă de Şoimii Lipova care a plecat perfect în acest start de sezon. Echipa a bifat cinci victorii din cinci posibile și a marcat de 22 de ori. Meciul dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB, contând pentru șaisprezecimile Cupei României, se va desfășura la Zlatna, după ce reprezentanții clubului și cei ai administrației locale nu au reușit să rezolve problema nocturnei de pe stadionul Cetate.

3200 de locuri are capacitatea stadionul din Zlatna

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri