News

Coadă imensă la mici, în Piața Obor. Oamenii și forțele de ordine au uitat de starea de urgență. Video

01.05.2020 | 11:59
Coada imensa la mici in Piata Obor Oamenii si fortele de ordine au uitat de starea de urgenta Video
Coadă imensă la mici, în Piața Obor. Oamenii și forțele de ordine au uitat de starea de urgență.
ADVERTISEMENT

Bucureștenii au uitat de starea de urgență și s-au așezat la o coadă imensă în Piața Obor pentru a cumpăra celebrii mici de 1 Mai, neglijând astfel toate recomandările făcute de autorități.

Micii, în categoria bunurilor care acoperă necesitățile de bază?

Zeci de bucureșteni s-au așezat, de 1 Mai, la o coadă imensă în Piața Obor, pentru a cumpăra celebrii mici vânduți în această zi.

ADVERTISEMENT

Se pare că oamenii au uitat că au voie să iasă din casă pentru asigurarea bunurilor care acoperă necesitățile de bază și s-au așezat la rând pentru a cumpăra micii comercializați de o terasă din Piața Obor.

Forțele de ordine par să lipsească din peisaj și dau impresia că au uitat că România se află în stare de urgență, în care ordonanțele militare au reglementat condiții clare în care oamenii pot ieși din case.

ADVERTISEMENT

În plus, se pare că oamenii nu se grăbesc să ajungă acasă și preferă să aștepte minute bune la rând, pentru o porție-două de mici.

Coada la mici din Piața Obor, mai importantă decât ordonanțele militare

1 Mai 2020

1 Mai nu poate trece fără mici! Românii au făcut o coadă imensă în Piața Obor

Posted by Fanatik.ro on Friday, May 1, 2020

Cu toate că autoritățile au fost clare atunci când au spus motivele pentru care putem ieși afară, se pare că de 1 Mai atât locuitorii din București, cât și polițiștii, au uitat de regelementările ordonanțelor militare.

ADVERTISEMENT

În loc să își pregătească micii de 1 Mai acasă, oamenii preferă să se expună și mai mult în spațiul public de la piață, în timp ce forțele de ordine, cu excepția unei mașini de poliție de la capătul rândului, par să lipsească din zona aglomerată.

Reamintim faptul că, potrivit declarației pe propria răspundere, vizitele la piață se pot face doar pentru “asigurarea bunurilor care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice”.

ADVERTISEMENT
Tags: