Sport

S-au epuizat toate biletele destinate suporterilor români pentru meciul West Ham – FCSB! Nemulțumiri în rândul fanilor. Foto exclusiv

Vânzarea biletelor pentru românii din Anglia la West Ham - FCSB este în plină desfășurare și aproape sigur acestea se vor epuiza în scurt timp.
07.09.2022 | 15:23
Coadă la casele de bilete de la Londra înainte de West Ham - FCSB! Fanii "roş-albaştrilor" aşteaptă în faţa stadionului. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
07-09-2022
20:10

FCSB confirmă că s-au vândut toate biletele

FCSB a confirmat faptul că toate cele 1.500 de bilete puse la dispoziție românilor din Anglia pentru meciul cu West Ham au fost epuizate.

”FCSB anunță că biletele destinate suporterilor noștri pentru partida cu West Ham United, de joi seară, contând pentru prima etapă a Grupei B din UEFA Europa Conference League, au fost vândute în totalitate.

Persoanele care au achiziționat vouchere la București le pot preschimba joi, la casele de bilete de la London Stadium, în intervalul orar 10:00 – 15:00. Vă mulțumim pentru interesul extraordinar și vă așteptăm alături de noi!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a ”roș-albaștrilor”.

 

07-09-2022
18:04

S-au epuizat toate cele 1.500 de bilete destinate fanilor români puse în vanzare la Londra

Toate cele 1.500 de bilete destinate fanilor români pentru meciul West Ham – FCSB, puse în vânzare la una dintre casele de la „London Stadium”, au fost epuizate în doar câteva ore.

FCSB a primit din partea clubului englez un număr de 3.125 de tichete pentru propriii fani, însă 1.625 dintre acestea au fost vândute deja de la București. Ceea ce a stârnit nemulțumirea românilor ce trăiesc în Londra, care nu au mai apucat să cumpere un bilet pentru partida de joi seara.

Totuși, aceștia își pot achiziționa tichete în alte zone ale stadionului, diferite față de cea rezervată fanilor FCSB, însă condiția pusă de gazde este ca ei să nu aibă asupra lor niciun însemn al echipei „roș-albastre”.

07-09-2022
17:01

Românii au putut lua bilete doar cu pașaportul sau cu permisul de muncă

Vânzarea biletelor către fanii români pentru meciul West Ham – FCSB continuă și sunt șanse mari ca acestea să se epuizeze încă din această seară.

Sunt puse în vânzare 1.500 de tichete pentru susținătorii ”roș-albaștrilor” din Insulă, dar la stadion sunt aproximativ 1.000 de români. Fiecare persoană are dreptul să cumpere două bilete, dar doar dacă prezintă pașaportul sau permisul de muncă.

Totul este direcționat de FCSB, West Ham nefiind implicată în acest proces. Englezii doar le-au pus la dispoziție ”roș-albaștrilor” o locație secundară pentru vînzarea tichetelor.

07-09-2022
14:54

A început vânzarea biletelor pentru fanii români

Cu o întârziere de aproape trei ore s-au pus în vânzare biletele pentru fanii români din Anglia care vor să vadă la fața locului meciul West Ham United – FCSB, din prima etapă a fazei grupelor Conference League.

Bilete West Ham - FCSB

La stadion s-au adunat 6-700 de fani români care au așteptat în liniște deschiderea casei de bilete rezervată special pentru ei.

Bilete West Ham - FCSB

Chiar dacă ”roş-albaştrii” au avut rezervate 3.125 de bilete, în tribune sunt aşteptaţi aproximativ 700 de români, în condiţiile în care cei aflaţi în Londra pot să îşi cumpere şi în alte sectoare ale stadionului.

FCSB revine în grupele europene după o pauză de cinci ani. Roş-albaştrii vor evolua joi, de la ora 22:00, împotriva lui West Ham United, în prima etapă din grupele Conference League. Meciul se va desfăşura pe Stadionul Olimpic din Londra.

Coadă la casele de bilete de la Londra înainte de West Ham – FCSB!

Roş-albaştrii au avut rezervate 3125 de bilete pentru deplasarea de la Londra. O parte s-au vândut la Bucureşti prin vouchere, iar apoi oficialii roş-albaştrilor au sistat vânzarea, ultimele 1500 de tichete urmând să se pună în vânzare la Londra.

ADVERTISEMENT

Miercuri se pun în vânzare şi celelalte 1500 de tichete pentru fanii roş-albaştrilor, iar din imaginile obţinute de FANATIK este coadă la casele de bilete, cu o oră şi jumătate înainte ca ele să se deschidă.

Fanii FCSB, la casele de bilete
Fanii FCSB, la casele de bilete

100 de oameni la casele de bilete cu o oră înainte să se deschidă

Din informaţiile noastre, aproximativ 100 de oameni s-au adunat lângă casele de bilete, deşi ele sunt încă închise. Este de aşteptat ca tichetele rămase pentru oaspeţi să se epuizeze miercuri.

ADVERTISEMENT

Preţul unui bilet este de 35 de euro, iar roş-albaştrii au anunţat că se poate cumpăra doar cash. În eventualitatea în care nu se vor epuiza miercuri, casele vor fi deschise şi în ziua meciului, între 10:00 şi 18:00, ora Angliei.

Fanii FCSB, la casele de bilete de la Londra.
Fanii FCSB, la casele de bilete de la Londra.

În tribune sunt aşteptaţi aproximativ 7000 de români!

Chiar dacă roş-albaştrii au avut rezervate 3125 de bilete, în tribune sunt aşteptaţi aproximativ 7000 de români, în condiţiile în care cei aflaţi în Londra pot să îşi cumpere şi în alte sectoare ale stadionului.

ADVERTISEMENT

FCSB se află în aceeaşi grupă din Conference League cu Anderlecht şi Silkeborg. Roş-albaştrii au pus în vânzare şi bilete pentru meciul de săptămâna viitoare cu Anderlecht, care se va disputa pe Arena Naţională. Preţurile variază între 50 de lei, la peluze şi 750 de lei, la VIP.

Aroganţa lui Meme Stoica după tragerea la sorţi: “Ştiu că ne-ar trebui vreo 60.000 de bilete”

După tragerea la sorţi, managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a scris, mai în glumă mai în serios, că roş-albaştrii ar trebui să primească 60.000 de tichete, având în vedere cererea mare:

ADVERTISEMENT

“Când vom avea un feedback de la West Ham United referitor la prezența suporterilor steliști pe London Stadium, vă vom informa în secunda 1. Știu că ne-ar trebui vreo 60.000 bilete…”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

  • 35 de euro costă un bilet la meciul West Ham – FCSB
  • 1500 de bilete se mai pun în vânzare pentru fanii români la FCSB
ADVERTISEMENT