Fotbal intern

Coafeza de la RIN are 93 la sută din acțiunile lui Dinamo!

29.05.2018 | 02:41
Acțiunile lui Dinamo. George Drăghia a devenit acționar majoritar prin LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL.

Situație incendiară. Ionuț Negoiță a cedat 93 la sută din acțiunile lui Dinamo către LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, reprezentată de George Drăghia.

Soția acestuia, care este coafeză la RIN, a devenit, prin urmare, și ea acționar majoritar al clubului din Ștefan cel Mare!

În toată această nebuloasă, din care doar Dinamo și fanii ei adevărați au de pierdut, FANATIK.RO a intrat în posesia unor documente de-a dreptul explozive.

Acțiunile lui Dinamo. Cine și cât are în acest moment

Conform Certificatului Constatator emis de Oficiul Național al Registrului Comerțului acționariatul  de la SC Dinamo 1948 SRL stă în felul următor:

Așa arată acționariatul lui Dinamo în acest moment. FACSIMIL 1
Așa arată acționariatul lui Dinamo în acest moment. FACSIMIL 1

Acționari persoane juridice

LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL are 92.9368% din acțiuni, cu un aport la capital de 38104100 de lei, contravaloarea a 381041 de acțiuni.

CLUBUL SPORTIV FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREȘTI are 7,0319% din acțiuni, cu un aport la capital de 2883100 de lei, contravaloarea a 28831 de acțiuni.

Acționari persoane fizice

DINU CORNELIU CONSTANTIN are 0,0313% din acțiuni, cu un aport la capital de 12800 de lei, contravaloarea a 128 de acțiuni.

Așa arată acționariatul lui Dinamo în acest moment. FACSIMIL 2

Pe cale de consecință, noul acționar majoritar este LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, o firmă cu numeroase domenii de activitate, reprezentată de George Drăghia, despre care FANATIK.RO a scris în urmă cu ceva timp că a plătit datoria restantă a lui Ionuț Negoiță către Nicolae Badea. Interesant este că la acea vreme Negoiță a dat un răspuns ambiguu când a fost întrebat dacă George Drăghia a primit acțiuni în schimbul sumei plătite către Badea!

Negoiță ține fanii la distanță, Dănciulescu pleacă de la Dinamo și este adus Cristi Hîldan!

FANATIK.RO continuă seria dezvăluirilor de senzație cu prezentarea Hotărârilor luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SRL, din 28.05.2018!

Documentele vorbesc de la sine despre ce se întâmplă acum la gruparea alb-roșie. Astfel, la Adunarea Generală au fost prezenți acționarii LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, reprezentată legal prin Administratorul George Drăghia, și CLUBUL SPORTIV FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREȘTI, reprezentată legal prin Marius Bacria. A lipsit Cornel Dinu, care nici nu a trimis un mandat de reprezentare.

Președintele Adunării Generale a fost George Drăghia, conform articolului 21 din Actul Constitutiv al SC Dinamo 1948 SA, în calitate de reprezentant legal al acționarului majoritar.

Pe ordinea de zi au fost 9 puncte, dintre care 8 hotărâri care au fost supuse votului.

După ce au fost prezentate aceste puncte, s-a trecut la dezbatere și la vot. Conform actelor, au fost adoptate cu unanimitate de voturi următoarele hotărâri:

Hotărârea numărul 1, legată de majorarea capitalului social al SC Dinamo 1948 SA cu suma de 25.000 de lei prin emiterea a 250 de acțiuni. La propunerea LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, acționar majoritar, această hotărâre a fost prorogată (amânată) până la următoarea Adunare Generală.

Hotărârea numărul 2, legată de cooptarea unui nou Asociat, respectiv Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo. Și această hotărâre a fost amânată până la următoarea Adunare Generală, tot la cererea LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL.

Hotărârile luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA. FACSIMIL 1
Hotărârile luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA. FACSIMIL 1

Hotărârea numărul 3, legată de numirea unui membru nou în Consiliul de Administrație ca urmare a renunțării la mandatul de Administrator – Membru în Consiliul de Administrație a lui Ionel Dănciulescu. În această hotărâre au fost luat practic două decizii: la litera A, s-a aprobat cu unanimitate revocarea mandatului lui Ionel Dănciulescu, iar la litera B, numirea lui Cristian Nicolin Hîldan (fratele lui Cătălin Hîldan), la propunerea LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, ca Administrator – Membru în Consiliul de Administrație pe o perioadă de 4 ani!

Hotărârea numărul 4, legată de ratificarea componenței Consiliului de Administrație. Conform votului s-a stabilit ca din acesta să facă parte: Alexandru David, Cristian Hîldan, Cristian Herciu, Cornel Dinu și Constantin Eftimescu.

Hotărârile luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA. FACSIMIL 1
Hotărârile luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA. FACSIMIL 2

Hotărârea numărul 5, legată de împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație ca în numele și pe seama societății să încheie Actul Constitutiv Actualizat al Societății după ce acesta va fi aprobat de către Adunarea Generală Extraordinară a Asociaților SC Dinamo 1948 SRL. Aceasta a fost o simplă formalitate.

Hotărârea numărul 6, legată de prezentarea raportului de activitate pe 2017 a Consiliului de Administrație. Și aici a fost o simplă formalitate. S-a luat act de raport și s-a decis descărcarea de gestiune.

Hotărârea numărul 7, legată de prezentarea bilanțului și a contului de profit și pierdere pe anul 2017. S-a aprobat prin vot bilanțul pe 2017 și anexele sale.

Hotărârile luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA. FACSIMIL 3
Hotărârile luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA. FACSIMIL 3

Hotărârea numărul 8, legată de modul de repartizare a profitului net pe 2017. Acționarii prezenți au aprobat acoperirea pierderilor raportate.

A mai existat un punct pe ordinea de zi, punctul 9, numit “Diverse”. Acționarul Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București a precizat că nu are la cunoștință despre transferul de la Ionuț Negoiță la LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL a celor 92.9368% din acțiuni și consideră acest transfer nul de drept!

Hotărârile luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA. FACSIMIL 4
Hotărârile luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA. FACSIMIL 4

FANATIK.RO trage concluziile culiselor de la Dinamo:

– Dinamo are un nou acționar majoritar, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, administrată de George Drăghia, a cărui soție este coafeză la RIN! 93 la sută din acțiunile lui Dinamo au fost cedate de Negoiță!!! Un scenariu pe care nimeni nu și l-ar fi putut închipui!
– Negoiță, Drăghia, soția coafeză sau cine o mai conduce acum Dinamo nu e decis dacă să bage sau nu fanii în acționariat! Cel puțin asta reiese din amânarea Hotărârii numărul 2, legată de cooptarea Asociației Peluza Cătălin Hîldan Dinamo! Este o tragere de timp. Până când? Rămâne de văzut!
– Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo! Renunțarea la mandat este sinonimă cu părăsirea clubului. Cooptarea lui Cristi Hîldan este o lovitură de imagine încercată de Negoiță. De ce este doar o lovitură de imagine? Pentru că la nivel decizional valoarea mandatului fratelui lui Cătălin Hîldan este aproape nulă!
– Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo va continua războiul cu Negoiță și noul acționar majoritar, de vreme ce nu recunoaște transferul de acțiuni.