Alegeri 2024

Coaliția se ceartă pe rezultatele alegerilor. Deputatul PNL Florin Roman denunță „intoxicările PSD”

PNL și PSD se ceartă înaintea rezultatelor finale ale alegerilor. Florin Roman, despre „intoxicările” social-democraților
11.06.2024 | 14:01
Coalitia se cearta pe rezultatele alegerilor Deputatul PNL Florin Roman denunta intoxicarile PSD
Deputatul PNL Florin Roman spune că liberalii au 38% din primarii României / Foto: Inquam Photos, Mălina Norocea
ADVERTISEMENT

Florin Roman, deputat PNL, a declarat, marți, că vrea să demonteze „intoxicările PSD” după prezentarea rezultatelor parțiale de la alegerile locale din 9 iunie, spunând că liberalii au, la final, „cu 100 de primari mai mult decât cei care au intrat în campanie”.

Florin Roman: „Vreau să demontez câteva din intoxicările PSD”

Deputatul Florin Roman a afirmat, marți, că vrea să demonteze „intoxicările PSD”, pe măsură se apar rezultatele parțiale ale alegerilor din 9 iunie. Prima de acest fel, spune Florin Roman este cea referitoare la faptul că social-democrații au câștigat cinci Consilii Județene, dar „au uitat” să le scadă pe cele de la Botoșani și Timiș, acesta din urmă fiind câștigat de coaliție, nu de social-democrați, spune el.

ADVERTISEMENT

„Pe măsură ce vin rezultatele parțiale, vreau să demontez câteva din intoxicările PSD! Prima referitoare la faptul ca au câștigat 5 CJ. Au uitat să scadă Botoșani unde a câștigat PNL și au pus unul la Timiș, unde Alfred Simonis a câștigat pe Alianță, nu pe PSD”, a scris Florin Roman pe contul său Facebook.

„PNL a câștigat două noi CJ. La Botoșani, în fața PSD și la Constanța în fața ADU. A pierdut Maramureș și Caras Severin, iar la Prahova sunt mai multe voturi la CJ și mai mulți primari PNL. La Vrancea diferența e de 1000 de voturi și PNL a contestat cerând renumărarea voturilor după mai multe neregulii constatate”, a precizat Florin Roman.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare creștere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Ciolacu”

Deputatul PNL mai spune că liberalii au acum mult mai mulți primari și că partidul i-a recuperat pe unii dintre ei care au plecat la PSD înaintea alegerilor. Acum, a precizat Florin Roman, „PNL are 38% din primarii României”.

„La final, PNL are cu 100 de primari mai mult, decât cei care au intrat în campanie. Am recuperat numărul de primari PNL care au fugit la PSD înainte de alegeri. PNL are 38% din primarii României! La final, PNL închide cu 36-38% la consilii locale! Cea mai mare creștere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu. De la 0, pentru ca au fost luați toți de PSD, la 10 după alegeri! Iar cea mai frumoasă victorie la municipii este în fieful lui Paul Stănescu, PNL câștigând Slatina pentru prima dată după al doilea război mondial!”, se arată în postarea lui Florin Roman.

ADVERTISEMENT

 

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
EXPLODEAZA PREȚUL la RCA. Veste proastă pentru ȘOFERI de la 1 IULIE
EXPLODEAZA PREȚUL la RCA. Veste proastă pentru ȘOFERI de la 1 IULIE
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României