Cocalari la plajă! Au intrat cu Porsche-ul în apă, ca să facă trambulină din el

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 09:42
Cocalari la plajă! Au intrat cu Porsche-ul în apă, ca să facă trambulină din el

Culmea snobismului! Mai mulţi bărbaţi au intrat cu maşina pe plajă, ca să o folosească, ulterior, drept trambulină pentru sărituri în apă.

Automobilul, un Porsche Cayenne de primă generaţie, potrivit autoblog.md, a fost adus până la malul râului şi aşezat, strategic, cu roţile din spate în apă. Proprietarii au urcat pe acoperiş, pe care l-au folosit ca trambulină sau tobogan ca să facă baie.

S-a întâmplat pe marginea râului Volga, din Rusia, în urmă cu aproximativ o săptămână. Ceilalţi oameni de pe plajă au filmat scenele cu telefoanele mobile, iar apoi au urcat videoclipul pe Internet, unde a devenit viral.

Sursă: www.click.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×