ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Cod ROŞU pentru Alonso! McLaren a primit o lovitură TERIBILĂ pentru startul din Formula 1

Fernando Alonso a suferit un accident groaznic în timpul testelor de pe circuitul din Catalunia. Maşina McLaren Honda pe care o conducea s-a lovit de zid în virajul 3, pilotul fiind transportat în...
Autor: Marian Popovici | 27.02.2015 | 12:05
Cod ROŞU pentru Alonso! McLaren a primit o lovitură TERIBILĂ pentru startul din Formula 1

Fernando Alonso a suferit un accident groaznic în timpul testelor de pe circuitul din Catalunia. Maşina McLaren Honda pe care o conducea s-a lovit de zid în virajul 3, pilotul fiind transportat în stare de inconştienţă la spital. 

ADVERTISEMENT

Din fericire, pilotul şi-a revenit la spital şi se părea că Alonso va fi apt pînă la debutul sezonului din Formula 1 la Melbourne. Însă, patronul lui McLaren, Ron Dennis a făcut un anunţ trist pentru fanii spaniolului: “Nu ştiu dacă Alonso va putea concura la Melbourne. Trebuie să aibă acceptul doctorilor înainte de a mai urca la volanul unei maşini de Formula 1. Şi-a pierdut cunoştinţa, e adevărat, însă, din fericire, testele au arătat că nu are leziuni”, a declarat Ron Dennis.

Spaniolii scriu că în momentul impactului corpul lui Alonso a fost supus la forţe de 30 de G, fapt care l-a făcut să îşi piardă pe loc cunoştinţa. Sezonul 2015 din Formula 1 începe pe 15 martie la Melbourne.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!