Life

Codin Maticiuc, anunț surpriză despre cuplul Speak – Ștefania. Ce le urează afaceristul

Codin Maticiuc a lăsat un mesaj neașteptat despre Speak și partenera de viață, Ștefania, cu care are o relație de mai bine de 4 ani. Cei doi artiști sunt în izolare.
25.01.2022 | 15:51
Codin Maticiuc anunt surpriza despre cuplul Speak  Stefania Ce le ureaza afaceristul
ADVERTISEMENT

Fostul co-prezentator de la „Chefi la cuțite” și iubita sa au plecat recent într-o vacanță exotică, dar au ajuns să intre în izolare după ce au fost depistați pozitivi cu testul cu Covid-19.

Speak și Ștefania sunt de 10 zile în carantină, la un hotel din Jakarta, motiv pentru care amicul lor, Codin Maticiuc nu a ezitat să le facă o urare.

ADVERTISEMENT

Cunoscut om de afaceri și producător a anunțat că cei doi așteaptă un copil, fiind de părere că izolarea este perioada excelentă pentru a face acest pas în relația de dragoste.

Codin Maticiuc, mesaj neașteptat despre Speak și Ștefania: ”Acum e momentul”

Așadar, Codin Maticiuc le-a sugerat celor doi îndrăgostiți să se întoarcă în România trei, nicidecum doi, cum au plecat, asta și pentru că Speak și Ștefania vorbesc destul de des de copii.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de 4 ani și jumătate și sunt logodiți, marele eveniment având loc la filmările de la Asia Express. Acum mai lipsește numai să devină părinți.

„Speak și Ștefania așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun. Clar, nici ei nu știu, dar ce să facă, pentru că sunt în izolare.

ADVERTISEMENT

Cred că e a zecea zi de izolare, și cine știe cât mai au de stat îmtr-o cameră de hotel. Net au de curând..

Păi, băi Speak, acum e momentul. Dacă nu faceți acum.. Bine ai venit în club, tati”, a spus Codin Maticiuc pe pagina lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, glume la adresa cuplului Speak și Ștefania

Declarația omului de afaceri a fost făcută în spirit de glumă, așa cum sunt și multe altele pe care le face în social media. Vedeta nu s-a putut abține pentru că este prieten cu artistul.

„Trebuie să-ți iei pușcărie ca să-ți amintești de noi, să prindem și noi un tag…”, este un alt comentariu lăsat de „Craiul de Dorobanți”.

Mesajul a fost făcut legat de o imagine postată de Speak, într-un restaurant select din Capitală și în care cei doi amici apar împreună cu mai mulți bărbați.

ADVERTISEMENT