Life

Codin Maticiuc, apel disperat pentru o fetiță de 9 luni, grav bolnavă: „Vă rog mult să mă ajutați”

16.05.2020 | 23:23
Codin Maticiuc apel disperat pentru o fetita de 9 luni grav bolnava Va rog mult sa ma ajutati
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a lansat un apel disperat în mediul online pentru salvarea vieții unei fetițe de 9 luni, depistată cu una din cele mai crunte maladii: cancerul.

Codin Maticiuc se implică în cazul Elenei Karinna Floria

Regizorul și actorul a lansat un strigăt de ajutor către toți cei care vor să vadă chipul Elenei zâmbind, o fetiță care trebuie să lupte cu o boală atât de nemiloasă la o vârstă așa fragedă…

ADVERTISEMENT

„Vă rog să dați un sms cu textul ELENA la 8832. * Este vorba de o fetiță bolnavă de cancer care face chimioterapie și câteva operații în Turcia chiar acum. Simt eu că se va face bine.

Misiunea mea este s-o țin acolo să se trateze. Va rog sa mă ajutați sa fac asta căci altfel vă voi stresa îngrozitor până sau o faceți sau îmi dați unfollow. Mulțumesc anticipat”, a scris Codin Maticiuc pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Noi date despre starea micuței bolnavă de cancer, aflată în Turcia la tratament

Despre starea Elenei Karinna Floria a dat câteva date importante Cristina Floria în urmă cu doar câteva ore.

„Noi ieri ne-am internat, astazi, am inceput si tratamentul, tratamentul va tine 5 zile. Sper ca starea ei sa ramana la fel, timpul stat la hotel i-a oferit sansa sa isi revina si da se puna putin pe picioare, sper din suflet ca sa nu avem repercusiuni, altele pe care tratamentul ni le da deja”, anunță Cristina Floria.

ADVERTISEMENT

„Din pacate, starea de frica a aparut din nou la ea, se sperie din orice si cand se deschide usa salonului ea se sperie dar vor disparea aceste sentimente in curand, daca voi, oameni cu suflet bun ramaneti in continuare langa noi”, a continuat aceasta.

„Drumul nostru nu mai este atat de lung, insa va rugam sa ne ramaneti aproape pentru a acoperi costurile tratamentului catre spital ??. Ajutatu-ma ? sa ii redau zambetul si bucuria copilariei ? noastre, pe care nu le-a cunoscut niciodata, din pacate, mai mult din jumatate de timp, de cand ea s a nascut, le-am petrecut pe paturile spitalelor ???”, a adăugat.

ADVERTISEMENT