Codin Maticiuc are Covid-19. Mesajul transmis fanilor: ”Sunt în sfârșit și eu la modă!”

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
31/10/2020, 15:13
Codin Maticiuc are Covid-19. Mesajul transmis fanilor: ”Sunt în sfârșit și eu la modă!”
Codin Maticiuc. Sursa foto: Instagram

Codin Maticiuc a anunțat, astăzi, prin intermediul rețelelor de socializare, că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Deși mulți au crezut că este o glumă, afaceristul a ținut să îi anunțe pe fani că este cât se poate de serios. 

Codin Maticiuc este o prezență cunoscută în showbiz-ul românesc pentru aparițiile în presa mondenă și pentru cuceririle amoroase. Recent, acesta și-a schimbat radical modul de viață, dedicându-se faptelor caritabile, demarând chiar un proiect pentru a renova etajul 7 al spitalului Fundeni.

Astăzi, celebrul om de afaceri a declarat că a fost diagnosticat cu COVID-19, deși s-a protejat permanent și nici nu a participat la petreceri exclusiviste, așa cum obișnuia în trecut.

Codin Maticiuc are Covid-19. Mesajul transmis fanilor: ”Sunt în sfârșit și eu la modă!”

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai controversate prezențe în showbiz-ul din România. Având sute de mii de fani pe rețelele de socializare, omul de afaceri nu se sfiește să îi surprindă pe internauți cu declarații neașteptate.

În urmă cu puțin timp, afaceristul a dezvăluit că are coronavirus, primind rezultatul în urmă cu aproape o săptămână. Cu toate acestea, fiind jurat în cadrul emisiunii Masked Singer, a cărei finală a fost difuzată noaptea trecută, Codin a mărturisit că nu a dorit să facă publică vestea referitoare la infectarea sa, pentru ca audiența-record a show-ului să nu fie pusă pe baza anunțului.

De asemenea, acesta și-a liniștit fanii, declarând că starea lui, a iubitei sale și a copiilor este stabilă, suferind de o formă foarte ușoară a bolii. În plus, testul părinților celor doi parteneri a ieșit negativ.

În continuare, Codin Maticiuc și-a sfătuit urmăritorii să fie precauți și să se protejeze. Mai apoi, actorul și-a încheiat postarea cu un mesaj pentru guvern.

,,Am covid19
Nu, nu este o glumă macabra de Valentine’s Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta…
Anyway haideți ca va spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.
Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare.
Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei au nu a au fost infectați. Alt noroc este ca am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajuta!
Câteva fun facts:
1 nu am sunat la DSP căci mi-au spus cei de la OK Medical ca anunțaseră ei și 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologica.
2 încă de luni i-am anunțat pe toți cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenți.
3 nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cat de prudent este omenește posibil cu erorile de rigoare incluse.
4 iau doar vitamine pe post de tratament
5 anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru ca nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară sa fie puse de concurența pe seama unui “stunt de PR” sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport național.
În concluzie:
Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranță. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă.
În același timp as vrea sa menționez că sunt impresionat de masurile luate de guvern pentru combaterea acestui virus. Bănuiesc ca astăzi, la 5 ani de la Colectiv, ei vor lua masuri drastice și pentru distrugerea bacteriilor intraspitalicesti și poate îmi vor face concurența la inițiativa mea #spitalepublicedinbaniprivati cu mult mai puternicul #spitalepublicedinbanipublici. Bănuiesc că dacă au oprit planeta pentru covid, vor muta munții de acum pentru sistemul sanitar din România.”, a scris Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

În plus, acesta a postat și pe pagina sa de Instagram un scurt mesaj referitor la infectarea sa cu noul coronavirus, însă, într-o manieră specifică, dornic să stârnească amuzamentul internauților.

,,Sunt în sfârșit și eu la modă: am covid19″, a scris Codin Maticiuc.

Închide ×