Life

Codin Maticiuc, adevărul despre averea sa. Ce dezvăluire a făcut omul de afaceri

Codin Maticiuc (41 de ani) provine dintr-o familie bogată și nu i-a lipsit nimic în copilărie, dar spune că de-a lungul anilor a strâns o avere frumoasă.
02.12.2021 | 08:31
Codin Maticiuc adevarul despre averea sa Ce dezvaluire a facut omul de afaceri
Codin Maticiuc, spune care sunt fetele pe care bărbații ar trebui să le țină la distanță cum s-a accidentat la filmări. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul „Crai de Dorobanți” a pus umărul la afacerile dezvoltate de tatăl său, Ion, iar de la o vreme a reușit să fie pe picioarele sale. Acum vedeta spune adevărul despre averea sa.

Omul de afaceri a făcut o dezvăluire surpriză despre banii pe care-i face. Fostul iubit al prezentatoarei Gina Pistol a mărturisit că a cheltuit mai mult decât a produs.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani Codin Maticiuc s-a lansat în mai multe proiecte, a strâns bani pentru spitalele publice, iar recent a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre averea sa. Ce a scos la iveală afaceristul

„Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult”, a spus Codin Maticiuc în podcast-ul „La mijloc”.

ADVERTISEMENT

„Adică tu până la vârsta de 31 ai cheltuit câteva milioane?”, a întrebat vizibil surprins de declarație, Cosmin Natanticu.

„De ce 30 și un pic? Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”, a completat afaceristul.

ADVERTISEMENT

Producătorul de film nu s-a ferit niciodată să recunoască că se bucură de o viață de lux. Codin Maticiuc are o avere impresionantă și libertatea de a face orice îi trece prin minte.

„Poponeț”, așa cum mai este cunoscut în lumea mondenă, deține o locuință de vis și mașini scumpe, precizând că eticheta de „băiat de bani gata” nu l-a deranjat niciodată.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, fericit alături de familia sa. Ce spune despre iubită

Vedeta a fost extrem de răsfățat de familie, dovadă că în momentul de față se bucură din plin de ceea ce are și de o familie frumoasă întemeiată alături de iubita sa, Ana Pandeli.

Cei doi sunt părinții unei fetițe pe nume Smaranda de care Codin Maticiuc este tare mândru. Afaceristul postează frecvent imagini cu ea.

„Are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, spunea în trecut scriitorul despre partenera sa de viață, notează bzi.ro.

ADVERTISEMENT