Life

Codin Maticiuc, despre cartea cu Nuțu Cămătaru: „Am avut foarte mult hate de la oameni care nu au citit-o”

Codin Maticiuc a primit multe păreri negative despre cartea cu Nuțu Cămătaru, lansată la finalul lunii noiembrie 2021. Omul de afaceri a vorbit despre criticile primite în online.
17.01.2022 | 09:12
Codin Maticiuc despre cartea cu Nutu Camataru Am avut foarte mult hate de la oameni care nu au citito
Codin Maticiuc, criticat pentru cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Recent, Codin Maticiuc a lansat cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru, însă a primit critici din partea celor care nu au citit-o. Actorul a declarat că au existat numeroase păreri negative despre carte.

Pe de altă parte, cartea “Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru” a avut un succes neașteptat încă din primele zile de la lansare. În doar 48 de ore au fost vândute peste 15.000 de exemplare.

ADVERTISEMENT

Cartea a fost lansată pe 24 noiembrie 2021. După epuizarea celor 15.000 de exemplare, omul de afaceri a comandat alte 30.000. Actorul nu ar fi crezut că biografia cunoscutului interlop va avea atât de mult succes.

Codin Maticiuc, criticat pentru cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a declarat că a avut parte de multe păreri negative legate de cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru, deși mulți dintre cei care au criticat-o nu au citit-o.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a mai spus că oamenii nu și-ar dori să citească cartea din cauza simplului fapt că este despre viața lui Nuțu Cămătaru.

“Am avut foarte mult hate în online de la oamenii care declarau că nu au citit cartea și despre care spun că ar fi o mizerie.

ADVERTISEMENT

Nu vorbeau despre demers, că puteau să-mi conteste demersul, de genul ‘băi, nu ai voie să scrii despre infractori’. Așa aș fi înțeles, dar au fost oameni care au contestat cartea ca și cum ar fi fost prost scrisă, chiar dacă nu au citit-o.

Cică citiseră câteva fraze pe Internet. Au fost, într-adevăr, câteva propoziții pe care le-am lansat ca să creeze curiozitate publicului.”, a declarat Codin Maticiuc în cadrul podcastului “Aproximativ discuții” cu Gojira, de pe canalul de YouTube Happyfish.

ADVERTISEMENT

Actorul a vorbit și despre speculațiile apărute după ce a reușit să vândă multe exemplare în doar două zile.

După ce cartea s-a vândut în 15.000 de exemplare în primele 48 de ore de la lansare, internauții l-au acuzat pe Codin Matitiuc că minte. Aceștia au spus că Nuțu Cămătaru ar fi achiziționat toate exemplarele.

“Au fost oameni care au spus că nu se poate așa mult, ba că mint. Mai spusese cineva că nimeni, de fapt, nu a cumpărat-o, ci doar Nuțu Cămătaru le-a luat pe toate.”, a mai dezvăluit acesta.

Codin Maticiuc a petrecut cinci ani cu Nuțu Cămătaru pentru a scrie această carte. Actorul l-a urmat chiar și în închisoare pentru a se documenta.

Cartea prezintă detalii despre viața interlopului și pasiunea pentru animale exotice. Totodată. există detalii și despre anturajul lui Nuțu Cămătaru.

ADVERTISEMENT