Life

Codin Maticiuc, despre cea mai pasională iubită din viața sa. N-o să-ți vină să crezi cine e!

02.10.2020 | 18:17
Codin Maticiuc despre cea mai pasionala iubita din viata sa No sati vina sa crezi cine e
Codin Maticiuc, despre cea mai pasională iubită din viața sa. N-o să-ți vină să crezi cine e! Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc este cunoscut ca un adevărat Don Juan, având de-a lungul timpului foarte multe relații amoroase. Omul de afaceri s-a iubit cu femei celebre din showbiz-ul autohton, făcând în urmă cu puțin timp un top al celor mai pasionale iubite din viața sa.

Producătorul și scenaristul filmului „Miami Bici” a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Pro TV cine a fost femeia care s-a dovedit a fi cea mai pasională. Este vorba de o frumoasă blondină cu care „craiul de Dorobanți” a avut o relație de circa 8 luni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, autorul cărții „Consumatorul de suflete” a mărturisit în platoul show-ului prezentat de Cătălin Măruță că cea care ocupă locul 1 în topul vedetelor pasionale din viața sa sentimentală este nimeni alta decât prezentatoarea „Chefi la cuțite”, Gina Pistol.

Codin Maticiuc face topul celor mai pasionale femei din viața lui. Cine e pe primul loc

Afaceristul și iubita actuală a cântărețului Smiley au fost împreună în urmă cu câțiva ani buni, cei doi iubindu-se cu patos mai puțin de 12 luni. Povestea lor de dragoste a început în anul 2005, chiar după ce Gina Pistol a pus capăt relației cu libanezul Nicola.

ADVERTISEMENT

Top 3 cele mai pasionale femei din viața amoroasă a lui Codin Maticiuc a fost completat de cântăreața Anna Lesko și Maria Dinulescu. „Craiul de Dorobanți” s-a iubit cu concurenta de la Ferma tot aproximativ 8 luni, în timp ce relația cu actrița a fost una de scurtă durată.

„Poponeț”, așa cum este numit omul de afaceri în lumea mondenă, și actrița au fost surprinși împreună în urmă cu 10 ani la gala de decernare a Premiile Gopo unde schimbul de priviri dintre ei a lăsat de înțeles că sunt mai mult decât prieteni.

ADVERTISEMENT

Flacăra iubirii dintre Codin Maticiuc și Maria Dinulescu s-a stins după numai 8 zile, bărbatul nedorind să facă nicio declarație despre oficializarea relației. La vremea respectivă lăsa de înțeles că vrea să-i ofere vedetei șansa de a vorbi despre relația lor amoroasă.

„Pot spune că suntem prieteni foarte buni… O las pe Maria să spună oficial dacă suntem iubiți sau doar prieteni. Ea este artista, iar artiștii sunt cei care apar în fața publicului cu declarații”, spunea la vremea respectivă Craiul de Dorobanți, notează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a lansat și o altă provocare în emisiunea pe care o moderează, Codin Maticiuc fiind întrebat care a fost vedeta care nu a răspuns sub nicio formă avansurilor sale. Bărbatul a mărturisit că este vorba de Adina Halas, precizând totodată că a format un cuplu și cu Diana Dumitrescu.

ADVERTISEMENT