Life

Codin Maticiuc, detalii neștiute despre iubita lui. Ce pasiuni are Ana: „Femeia e nebună”

Codin Maticiuc a dezvăluit detalii neștiute despre iubita lui, Ana Pandeli. Aceasta i-a dăruit actorului și o fetiță.
27.08.2021 | 09:06
Codin Maticiuc detalii nestiute despre iubita lui Ce pasiuni are Ana Femeia e nebuna
Codin Maticiuc, detalii neștiute despre iubita lui. Ce pasiuni are Ana. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a dezvăluit detalii neștiute despre iubita lui, femeia care i-a dăruit o fetiță. Ana Pandeli este o prezență extrem de discretă în showbiz, însă actorul a vorbit despre ea pe rețelele de socializare.

Se pare că iubita omului de afaceri este pasionată de sport și se antrenează foarte mult în fiecare zi. De altfel, aceasta adoră să facă trasee montane și nu îi este frică de eventualele pericole.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, detalii neștiute despre iubita lui. Ce pasiuni are Ana

Codin Maticiuc a dezvăluit detalii neștiute despre iubita lui, Ana Pandeli, cu care este împreună de câțiva ani. Cei doi au și o fetiță, Smaranda, în vârstă de doi ani.

Actorul și omul de afaceri a scris, pe contul său de Facebook, câteva detalii despre iubita lui. Codin Maticiuc a numit-o pe partenera lui de viață „nebună” pentru că îi place sportul și este adepta traselor montane, indiferent cât de periculoase sunt.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta se antrenează foarte mult într-o singură zi, așa că are o condiție fizică de invidiat.

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic.

ADVERTISEMENT

Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice ca face trei”, și-a început actorul postarea.

Ana Pandeli a plecat în Tanzania cu o prietenă, ca să urce pe Kilimanjaro (5.895 m), un traseu extrem de riscant.

ADVERTISEMENT

„A plecat în Tanzania (Africa) sa urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri). De ce? Știți deja. Pentru ca e nebună. O sa ziceți ca ce contează încă o mie de metri. Contează și o sa va dumeriți și voi de îndată.

În primul rând trebuie să știți ca oficial declarat 10 oameni care încearcă să urce acest munte mor în fiecare an. Neoficial vreo 30. Clar trebuie să fii nebun să-ți asumi acest risc! N-a plecat singură, a plecat cu Tea prietena ei de la radio Zu care citește știrile în fiecare dimineață și soțul acesteia”, a mai scris Codin Maticiuc.

Iubita lui Codin Maticiuc vrea să urce pe Everest

Coborârea din vârful muntelui Kilimanjaro ar fi trebuit să dureze trei zile, însă iubitei lui Codin Maticiuc i-a luat doar 12 ore.

Artistul susține că nu are de gând să o lase să urce pe Vârful Everest, cel mai înalt de pe Pământ, cu altitudinea de 8.848 m.

„Au ajuns cu greu în vârf cu degetele degerate și cine știe cate alte suferințe fizice. Coborârea urma sa fie alte trei zile pană jos cu dormit în corturi. În cat timp a făcut-o însă a mea?

În 12 ore, dintr-o bucată, singură că n-a mai venit nici ghidul cu ea. De ce? Sper ca ați înțeles deja ca femeia e nebună probabil și-o fi dat seama și ăla.

În concluzie vă spun că degeaba am gagica frumoasă, deșteaptă și mamă eroină pentru ca e nebună! lar eu nu sunt doar nebun ci și prost dacă o las să plece pe Everest cum plănuiește. Gata!”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT