Life

Codin Maticiuc, dezvăluiri inedite despre relația cu fetița sa: “Eram convins că o să îmi iubesc copiii mult, dar nu am crezut asta”

Codin Maticiuc a jucat în mai multe producții în ultimii nouă ani de zile, iar acum filmează alături de mari actori în serialul Clanul. Ce spune afaceristul despre fetița lui!
26.08.2022 | 16:51
Codin Maticiuc dezvaluiri inedite despre relatia cu fetita sa Eram convins ca o sa imi iubesc copiii mult dar nu am crezut asta
Codin Maticiuc, despre rolul său în Clanul și despre fata sa. Colaj Fanatik/ Surse foto: Captură video Fb/@clanulserial & Fb/Codin Maticiuc
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc are o fetiță de 3 ani, pe nume Smaranda, pe care o adoră. Afaceristul va deveni tată pentru a doua oară peste o lună și jumătate. Nu vrea însă să dezvăluie sexul celui de-al doilea copil și explică de ce anume nu face acest lucru. Codin este topit după fetița lui, de care spune că este efectiv îndrăgostit.

Codin Maticiuc, topit după Smaranda: “Fetița mea este viața mea!”

Codin Maticiuc a jucat în 14 filme în ultimii  nouă ani. Acum are un rol cu totul aparte într-o producție nouă. Codin joacă rolul Iulică, în serialul Clanul, de la Pro TV. Fostul crai de Dorobanți face un cuplu cu George Ivașcu. Acesta a spus că el și actorul George Ivașcu funcționează ca un balaur cu două capete. În rol, Codin Maticiuc este mâna dreaptă a unui locotenent pe nume Bebe Măcelaru, jucat de George Mihăiță.

ADVERTISEMENT

“Orice rol este o provocare. De fiecare dată când am primit un rol a fost o provocare. Pentru că am jucat alături de  actori mari, alături de care nu mai jucasem, mă refer aici la Carmen Tănase, George Mihăiță, George Ivașcu. Fac un cuplu, acest Pelicanul și Iulică. Pelicanul e George Ivașcu și funcționăm ca un cuplu. Văd că funcționăm ca un balaur cu două capete.

Corpul nostru e același și tot timpul suntem două capete care te învăluie, care te măsoară și așa mai departe. E foarte interesantă chestia asta. Și cuplul pe care îl fac cu George Ivașcu, cred eu, o să fie extrem de iubit. Suntem cele mai iubibile personaje din Clan”, a declarat pentru FANATIK, Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Colin Maticiuc, despre marii actori din Clanul: “M-au surprins!”

Pe Carmen Tănase, dar și pe actorii George Mihăiță și George Ivașcu, alături de care joacă în serial Clanul, afaceristul îi vedea pe un piedestal. După ce i-a cunoscut personal și a început să lucreze alături de acești mari actori, Codim Maticiuc are o părere despre ei și mai bună. Spune despre aceasta că acordă o atenție deosebită meseriei și că marii actori din Clanul l-au surprins efectiv.

“Ei erau pe un piedestal pentru mine. Și Carmen Tănase, și George Mihăiță, și George Ivașcu era pentru mine… m-au surprins. Totuși, au reușit să mă surprindă iar. De exemplu, atenția pe care o acordă meseriei doamna Carmen Tănase. Mi se pare ceva extraordinar. De cate ori am văzut-o lucrând pe platourile de filmare, de câte ori am stat lângă dânsa, mie mi se pare că este  mai prezentă decât oricine de acolo.

ADVERTISEMENT

Iar George Mihăiță… cum să spun, eu îmi învăț textul următor. Domnul George Mihăiță își învață textual de peste două luni. Am avut o zi cu presa, acum o lună, și la acel eveniment a fost o pauză de jumătate de oră. În acea pauză, în casa în care ne aflam, George Mihăiță învăța la textul pe care urma să îl filmăm peste o lună și jumătate. M-am dus acolo la el și l-am întrebat ce face. Este ceva incredibil. Și acum, cred că este pe undeva și se pregătește. Nu pot să înțeleg, este ceva extraordinar”, a mai declarat Codin Maticiuc pentru FANATIK.

Codin Maticiuc: “Știu că sună a clișeu, dar așa este!”

Codin Maticiuc are o relație specială cu fetița lui, Smaranda, după care este topit de-a dreptul. Afaceristul spune că și-a dorit enorm de mult copii și a știut că îi va iubi. Dar acesta susține că nu și-a imaginat că va fi îndrăgostit de micuța lui în asemenea mod

ADVERTISEMENT

“Fetița mea este viața mea. Și știu sună un clișeu, dar așa este. Și vă mai spun ceva ce nu credeam că o să mi se întâmple. Adică, era convins de dinainte,. dar… Eu mi-am dorit copii, toată viața și îmi doresc în continuare. Am crezut că o să o iubesc. Nu am crezut că o să fiu îndrăgostit de ea. Nu mi-am imaginat acest lucru.

Adică sunt îndrăgostit efectiv de ea, ca de o iubită. Dacă o fac să râdă.. Am o satisfacție când o fac să zâmbească, o fac să râdă! Dacă mă bagă în seamă, mă face să mă simt… Eu nu doar o iubesc. Eram convins că o să îmi iubesc copiii mult, dar nu am crezut că o să fie îndrăgostit nebunește”, a mai declarat Codin Maticiuc pentru FANATIK. 

Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară

Codin Maticiuc va fi tată iar peste o lună și jumătate, când iubita lui, Ana Pandeli, va aduce pe lume cel de-al doilea copil al lor. Nu vrea să dezvăluie sexul bebelușului și explică de ce face acest lucru. Vrea să se folosească de acest aspect, pentru o campanie umanitară. Partenera lui mai are un băiețel dintr-o relație anterioară.

“La noi barza mai vine peste o lună și jumătate. Nu am spus nimănui, dar știu sexul copilului. Eu am păstrat asta pentru o campanie, pentru că toate lumea vrea să știe și atunci o să o fac tot pentru spitale”, a mai declarat Codin Maticiuc pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT