Life

Codin Maticiuc, imagini rare pe Instagram. Cum le-a surprins pe fiica și iubita lui

Codin Maticiuc a postat imagini rare pe Instagram, cu fiica și iubita lui. Ana Pandeli și Smaranda au fost surprinse într-o ipostază inedită pe rețelele sociale.
21.02.2022 | 13:59
Codin Maticiuc imagini rare pe Instagram Cum lea surprins pe fiica si iubita lui
Codin Maticiuc, imagini rare cu fiica și iubita lui. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a publicat câteva imagini rare cu iubita lui și cu fiica lor, Smaranda, în vârstă de trei ani. Actorul este discret atunci când vine vorba de viața personală, dar publică uneori fotografii cu familia de care este mândru.

Actorul și iubita lui au plecat în Los Angeles, SUA, alături de fiica lor, acolo unde Codin Maticiuc se ocupă de un film realizat acolo.

ADVERTISEMENT

Deși nu sunt căsătoriți, Codin Maticiuc o consideră soția lui pe Ana, femeia care i-a dăruit un copil.

Codin Maticiuc, imagini rare cu fiica și iubita lui

După ce a publicat imagini pe Instagram cu fiica și iubita lui, Codin Maticiuc a primit numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților.

ADVERTISEMENT

“Două minunății frumoase amândouă, însă cea mică e adorabilă! Ce ochișori, seamănă leit cu tatăl ei!… înduioșător cum își ține mânuța pe brațul mamei. Să crească mare, să fie sănătoasă și să vă aducă numai bucurii!”, este unul dintre comentariile fanilor.

“Sunt superbe! Sigur știi cât ești de norocos./ Superbe fetele tale! Cea mică e tare dulce și adorabilă!/ Două fete minunate!”, au mai scris internauții în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT
Ana, iubita lui Codin Matitiuc, alături de Smaranda, fetița lor
Ana, iubita lui Codin Matitiuc, alături de Smaranda, fetița lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre averea pe care a strâns-o până în prezent

În cadrul podcastului “La Mijloc”, Codin Maticiuc a vorbit despre banii pe care i-a făcut până la vârsta de 41 de ani, dar și despre cei pe care i-a investit până în prezent.

Actorul și scriitorul este moștenitor al unei familii înstărite, motiv pentru care și-a permis să facă tot ce și-a dorit. Codin Maticiuc recunoaște că a cheltuit mai mulți bani decât a produs.

ADVERTISEMENT

“Am trecut de la copil, la băiat, la bătrân de bani gata încă sunt. M-am considerat un copil de bani gata pentru că am cheltuit mai mult decât am produs. (…)

Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult.”, a declarat actorul pe YouTube.

De asemenea, Codin Maticiuc a declarat că de la vârsta de 33 de ani a început să producă bani și recunoaște că a cheltuit până acum câteva milioane.

ADVERTISEMENT