Life

Codin Maticiuc, îngrijorat pentru tinerii care ajung să consume substanțe interzise: ”M-am ferit”

26.05.2020 | 13:56
Codin Maticiuc ingrijorat pentru tinerii care ajung sa consume substante interzise Mam ferit
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a vorbit deschis despre tinerii din ziua de azi care consumă substanțe interzise fiind îngrijorat de numărul mare de adolescenți care ajung în această situație. „Craiul de Dorobanți” a mărturisit că a avut noroc în tinerețe, drogurile ajung în preajma sa când deja avea discernământ.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre tentații și consumul de droguri

Tentația e mare pentru adolescenții și tinerii generației actuale care ajung să cadă în ispită din cauza substanțelor interzise, mai ales cei de bani gata. Omul de afaceri Codin Maticiuc a dezvăluit că drogurile l-au ocolit, având noroc să le descopere când deja era matur.

ADVERTISEMENT

„M-am ferit total de cele ilegale. Au ajuns în preajma mea târziu când aveam destul de mult discernământ, ăsta a fost norocul meu”, a mărturisit acesta pentru revista VIVA.

Regizorul „Miami Bici” este îngrijorat de numărul mare al tinerilor care cad în ispită

Cunoscutul regizor nu s-a pierdut în peisaj, în ciuda faptului că a ajuns să fie cunoscut datorită nopților pierdute în cluburile de noapte, declarând că a aflat despre substanțele interzise când avea discernământ, alegând drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc este îngrijorat de acest „flagel” care pare să pună stăpânire pe tot mai mulți tineri dornici să experimenteze noi tentații și senzații, ultimul caz fiind cel al Margheritei de la Clejani.

„Cred că generația mea în general a fost ceva mai ferită de acest flagel care, sincer să fiu, mă îngrijorează”, a mai spus acesta, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Vorbind în urmă cu câteva luni despre filmul său „Miami Bici” în care sunt foarte multe înjurături, alcool și consum de droguri, fostul crai de Dorobanți a declarat că a mers pe această temă datorită lucrurilor pe care le-a văzut de-a lungul anilor.

„Ideea mea a fost să scriu un film în care să se prezinte și acest flagel al drogurilor așa cum eu îl știu din viața de noapte.

ADVERTISEMENT

În viața de noapte, undeva la 80 – 90 % din oamenii pe care-i vezi într-un club, bar sau discotecă consumă droguri”, spunea Codin într-un interviu acordat lui Vitalie Cojocari.

 

 

ADVERTISEMENT