Life

Codin Maticiuc, detalii despre prima întâlnire cu Nuțu Cămătaru: ”Îmi place zona asta de mafie”

Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru sunt personajele momentului, foarte multă lume fiind curioasă să afle cum au ajuns să se cunoască cei doi și de ce au scris o carte împreună.
08.12.2021 | 17:00
Codin Maticiuc detalii despre prima intalnire cu Nutu Camataru Imi place zona asta de mafie
Codin Maticiuc, informații despre prima întâlnire cu Nuțu Cămătaru. Cum s-a simțit afaceristul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Poponeț”, așa cum este recunoscut în lumea mondenă afaceristul, a oferit detalii despre prima întâlnire avută cu protagonistul din cartea „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Producătorul de film a povestit cum a ajuns să stea în preajma interlopului, dar și cum a decurs prima întâlnire. „Craiul de Dorobanți” a avut o oarecare teamă la început.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc nu s-a sfiit să spună că s-a speriat puțin când l-a vizitat prima oară pe Nuțu Cămătaru, dar ulterior a ajuns să-l vadă cu alți ochi.

Codin Maticiuc, informații despre prima întâlnire cu Nuțu Cămătaru. Cum s-a simțit afaceristul

„Era un sentiment firesc pentru că studiasem un pic personajul dinainte și știam niște lucruri despre el și atunci nu am avut frica aia cu adevărat.

ADVERTISEMENT

La prima întâlnire, știam că e un om extrem de cerebral și de cumpătat. În toată lumea asta a lui, el a fost tipul de om care a spus «hai să vedem despre ce e este vorba»”, a mărturisit Codin Maticiuc în podcast-ul „Aproximativ discuții”.

În cadrul aceluiași interviu pe care i l-a dat lui Gojira, omul de afaceri a fost întrebat și despre viața cunoscutului interlop, pe numele său real Ion Balint.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul iubit al Ginei Pistol spune că atât el, cât și Nuțu Cămătaru au o anumită doză de rebeliune și de antisistem.

„Îmi place zona asta de mafie, de senzațional”, a mai punctat Codin Maticiuc, legat de relația pe care o are cu interlopul.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, documentare complexă pentru cartea cu Nuțu Cămătaru

În altă ordine de idei, Codin Maticiuc susține că a avut nevoie de cinci ani pentru a se documenta. Apoi, a scris cartea și a lansat biografia cu un tiraj de 15.000 de volume.

Cartea conține numele mai multor personaje din lumea interlopă, personalități din sport sau din showbiz. De asemenea, în paginile ei apare și pasiunea celebrului cămătar față de animalele exotice.

În momentul de față, afaceristul a anunțat că a pus la vânzare al doilea tiraj. Din cele 30.000 de volume, jumătate au fost deja precomandate.

ADVERTISEMENT