Life

Codin Maticiuc își mărește familia. Iubita lui este însărcinată: „Copilul numărul 3. Te aștept”

Veste mare oferită de Codin Maticiuc! „Băiatul de oraș” de altădată va deveni din nou părinte. Iubita lui este însărcinată, iar afaceristul a dat vestea într-un mod inedit.
11.08.2022 | 15:02
Codin Maticiuc isi mareste familia Iubita lui este insarcinata Copilul numarul 3 Te astept
Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc e în culmea fericirii. Iubita lui este însărcinată, iar afaceristul este pregătit să întâmpine anul acesta „copilul numărul 3”, căci nu face nicio diferență între Smaranda, fiica lui, și băiatul pe care partenera sa de viață îl are dintr-o relație anterioară.

Codin Maticiuc a dat vestea cea mare! Iubita lui este însărcinată

Codin Maticiuc are toate motivele să fie fericit. Și în plan personal și profesional, lucrurile par că merg în direcția bună pentru fostul „crai de Dorobanți”.

ADVERTISEMENT

El joacă în Clanul, noul serial de la Pro TV ce urmează să fie difuzat curând, iar acum a oferit publicului o altă veste mare.

Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, este însărcinată, iar familia lor urmează să se mărească anul acesta. Cei doi mai au fetiță, pe Smaranda, care s-a născut în anul 2019.

ADVERTISEMENT

În plus, frumoasa brunetă mai are un băiețel din relația anterioară, pe care afaceristul îl consideră fiul său și îl iubește la fel de mult.

Modul inedit prin care Codin Maticiuc a anunțat că va mai avea un copil

Nu este de mirare că atunci când a dat vestea cea mare, Codin Maticiuc a dezvăluit că urmează „copilul numărul trei”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu s-a născut încă, acesta are planuri mari pentru bebeluș, despre care spune că își dorește să-i calce pe urme și să continue munca la fundația sa caritabilă.

În plus, Codin Maticiuc a dezvăluit că dacă vor fi ignorate în continuare cauzele pentru care luptă, va protesta în stradă.

ADVERTISEMENT

„Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Sarcina Anei Pandeli este una destul de avansată, burtica de gravidă ieșind cu ușurință în evidență. În fotografia publicată de Codin, el o ține în brațe pe Smaranda, care îi atinge cu grijă pântecul mamei sale.

„Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a adăugat Codin Maticiuc în mesajul său.

ADVERTISEMENT