Life

Codin Maticiuc, listă cu fetele de care bărbații trebuie să se ferească. Pe cine trebuie să țineți la distanță

Codin Maticiuc vorbește despre fetele de care bărbații trebuie să se ferească. El a întocmit o listă cu 20 de tipologii, pe care bărbații ar trebui să le țină la distanță.
19.06.2022 | 22:46
Codin Maticiuc lista cu fetele de care barbatii trebuie sa se fereasca Pe cine trebuie sa tineti la distanta
Codin Maticiuc, spune care sunt fetele pe care bărbații ar trebui să le țină la distanță cum s-a accidentat la filmări. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, a avut mult timp o reputație de crai de Dorobanți. În acea perioadă era abonat al cluburilor de noapte. A cunoscut numeroase persoane și a căpătat experiență. De aceea, Codin Maticiuc recunoaște cu ușurință anumite tipologii.

Codin Maticiuc a făcut o listă cu 20 de tipologii de femei, de care bărbații să fugă

Codin Maticiuc a făcut pe Instagram o postare care a prins încă din primele minute. Lista se numește fete de evitat și are nu mai puțin de 20 de tipologii de domnișoare, de care bărbații ar trebui să stea despartă.

ADVERTISEMENT

Printre femeile de care sexul masculin ar trebui să fugă cât pot se află fata care știe fotbal, dar și cea care publică anumite citate motivaționale în descrierea unei fotografii în care apare goală.

După cum era de așteptat, postarea lui Codin Maticiuc a strâns aproape 3000 de aprecieri la mai puțin de o oră de când a fost făcută publică.

ADVERTISEMENT

Acest lucru arată interesul internauților  privind postările fostului crai de Dorobanți, dar și faptul că s-au distrat foarte mult, pe seama listei întocmite de acesta.

Codin Maticiuc nu mai bate cluburile

Codin Maticiuc s-a făcut bărbat de casă și nu mai bate cluburile de noapte ca altădată. Fostul Crai de Dorobanți era până nu de mult, unul dintre cei mai doriți burlaci. Acesta a avut relații cu femei frumoase, cele mai multe cunoscute.

ADVERTISEMENT

Atitudinea sa de băiat rău și nopțile din cluburi  sunt o amintire de când a întâlnit-o pe Ana Pandeli, cea care l-a făcut tătic și l-a cumințit. În prezent, centrul atenției sale este fetița lui, Smaranda, în vârstă de patru ani. Acum, tot universul se învârte în jurul micuței sale.

Ultima sa carte, intitulată „Dresor de lei și de fraieri: viața lui Nuțu Cămătaru” s-a bucurat de un succes uriaș în rândul publicului.

ADVERTISEMENT

Fostul crai de Dorobanți a abordat în volumul său și o temă pe care puțini ar fi avut curajul să o deschidă: afacerile și trecutul tumultos al unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi ai României.

Codin Maticiuc, strângere de fonduri pentru spitale publice

Codin Maticiuc organizează de la începutul lunii iunie o nouă strângere de fonduri pentru campania sa, spitale publice din bani privați. La aceasta s-a alăturat și fundația lui Ion Țiriac și a familiei.

El a fost sunat de fiul lui Ion Țiriac, care i-a făcut o propunere inedită. Fundația miliardarului va dubla donațiile făcute prin SMS pentru campania lui Codin Maticiuc toată luna iunie.

Astfel, Maticiuc le-a propus și internauților să-l ajute să-l “falimenteze” pe fostul jucător de tenis și să trimită cât mai multe SMS-uri. Banii strânși vor fi donați renovării secțiilor spitalelor de pediatrie din țară.

Actorul a postat o fotografie cu Ion Țiriac cerșind pe străzi pentru a-și susține campania. Imaginea i-a amuzat extrem de mult pe internauți. Codin Maticiuc a explicat și cum i-a venit ideea pozei. Miliardarul a fost de acord să apară în această ipostază.

“A cui a fost idea? A fiului său cel mare Ion Alexandru Țiriac aka Ion Ion. Cu el am mai făcut lucruri, mai donase și personal și prin fundația lor. Dar acum a venit cu acest mecanism care îi și expunea public.

Până acum discreția fusese condiția lor, nici astăzi nu vad pot spune CÂT au mai donat doar că au mai făcut-o”, a spus Codin Maticiuc pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT