Life

Reacția tatălui lui Codin Maticiuc, după ce fostul băiat de oraș a trecut la munca de jos: ”Pentru prima oară se descurcă”

Codin Maticiuc a uitat pentru două ore că este bogat și a trecut la munca de jos. Lucru care l-a impresionat pe tatăl lui, cel care a și avut o reacție imediată.
24.12.2021 | 12:27
Reactia tatalui lui Codin Maticiuc dupa ce fostul baiat de oras a trecut la munca de jos Pentru prima oara se descurca
Codin Maticiuc a trecut la munca de jos. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a dat deoparte titlul de ”băiat de bani gata” și pentru a-și promova încă o dată campaniile umanitare pe care le susține a intrat în pielea unui casier.

Codin Maticiuc a fost casier pentru două ore

Timp de două ore, inițiatorul mai multor acțiuni caritabile a fost casier la un supermarket din zona Barbu Văcărescu, acolo unde i-a îndemnat pe toți cei veniți la cumpărături să nu se uite la prețul alimentelor de pe rafturi, totul pentru o cauză nobilă.

ADVERTISEMENT

”Sunt în drum spre Kaufland, unde o să lucrez de la ora 15:00 la ora 17:00. Mă duc la muncă, urăsc, dar știu că voi vreți să auziți că sunt chinuit. Vă aștept acolo să vă vând ceva scump, foarte scump.

Toată suma pe care o bat pe casă, Kaufland o înmulțește cu zece și o donează pentru cauza mea, Spitale publice din bani privați”, a spus Codin Maticiuc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

”Mă aștept la încasări mari”

Ajuns la locația cu pricina, ajutat de două angajate ale supermarket-ului, Codin Maticiuc a anunțat pe toată lumea că se așteaptă la încasări mari, lucru care s-a și întâmplat.

”Am venit la muncă, mă aștept la încasări mari! Adi Mutu e pe aici, stai să îl sun să îi zic să vină!”, a spus Codin Maticiuc imediat după ce și-a luat rolul de casier în serios, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au venit să își umple coșurile cu bunătăți s-a numărat și tatăl său, cel care l-a finanțat mereu cu bani, atât pentru distracție, cât și pentru proiectele sale.

Bărbatul a fost cu adevărat surprins să își vadă fiul muncind pentru prima oară, după cum declară chiar el. Susținând că pentru munca de casier, Codin chiar și-a dat silința.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Codin a reacționat

”Pentru prima oară se descurcă! Cu adevărat muncește! Până acum, marketing-ul e de el, atât!”, a fost replica venită din partea tatălui acestuia.

În urma inițiativei sale, care i-a adus 100.000 de euro, cel mai scump bon pe care l-a bătut pe casa de marcat fiind de 7.000 de lei, pentru campania sa de renovare a spitalelor din țară, Codin a declarat că este dispus să recurgă la orice muncă dacă angajatorii sunt cu dare de mână.

„Este un apel pe care îl fac acum, cine vrea să mă angajeze și să donăm niște sume pentru spitalele din țară, sunt disponibil, muncesc, mut rahat din stânga în dreapta, orice, dar să facem bani mulți!”, mai spune fostul crai de Dorobanți.

 

ADVERTISEMENT