Life
notix pixel id

Codin Maticiuc, petrecere aniversară pentru fetița lui, la 2 ani. Imagine rară cu iubita actorului

05.04.2021 | 12:07
Codin Maticiuc, petrecere aniversară pentru fetița lui, la 2 ani. Imagine rară cu iubita actorului
Codin Maticiuc, petrecere aniversară pentru fetița lui, la 2 ani. Imagine rară cu iubita actorului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a sărbătorit aniversarea de doi ani a fetiței lui, căreia i-a organizat o petrecere la domiciliu alături de familie și alții copii. Fostul jurat de la „Masked Singer” a surprins mai multe imagini de la petrecere, dar și cu mama fetiței lui. 

Actorul își ține partenera departe de lumina reflectoarelor, însă fanii au putut observa cum apare alături de fiica lor în timpul petrecerii, într-o apariție cu totul incendiară. De altfel, bruneta preferă să nu iasă în evidență și Codin Maticiuc îi respectă decizia.

Cei doi, alături de fetița lor, s-au distrat pe cinste la petrecere, unde au avut chiar și un tort tematic pentru pandemia de coronavirus, cu Mickey și Minnie Mouse cu mască de protecție.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, petrecere aniversară pentru fetița lui, la 2 ani. Imagine rară cu iubita actorului

Codin Maticiuc este un bărbat împlinit la 40 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia care l-a făcut tătic. Micuța a împlinit doi ani și părinții au sărbătorit-o ieri alături de familie și prieteni.

Urmăritorii actorului au avut ocazia să o vadă și pe iubita lui, Ana Pandeli, care preferă să stea departe de lumea showbiz-ului și să nu apară prea des în public. Partenerul ei este conștient de acest lucru și păstrează discreția în viața lui de familie.

ADVERTISEMENT

Invitații s-au bucurat de tortul spectaculos pe care l-au pregătit cu această ocazie, iar micuța Smaranda a avut parte de atenția tuturor atunci când i s-a cântat „la mulți ani”. Tortul a atras toate privirile, cu Mickey și Minnie Mouse purtând măști de protecție.

„Deci eu nu pot să cred că până și Mickey și Minnie Mouse au mască, mi se pare îngrozitor de trist”, a comentat Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT
Codin Maticiuc, petrecere pentru fetița lui, Smaranda
Codin Maticiuc, petrecere pentru fetița lui, Smaranda. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de „atenție”, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este „deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, spunea Codin Maticiuc despre iubita lui, în cadrul unui interviu pentru VIVA.

Iubita lui Codin Maticiuc mai are un băiețel dintr-o relație anterioară și s-a integrat foarte bine în familie, iar actorul îl iubește ca pe propriul copil.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri