Life

Codin Maticiuc, primele declarații după ce a devenit tată. ”Am avut emoții mari. Parcă mai mari ca prima dată!”

Codin Maticiuc face primele dezvăluiri după ce iubita lui a adus-o pe lume pe cea de a doua fiică a lor, Ilinca. Actorul a avut emoții mai mari ca atunci când s-a născut Smaranda.
14.10.2022 | 18:38
Codin Maticiuc primele declaratii dupa ce a devenit tata Am avut emotii mari Parca mai mari ca prima data
Codin Maticiuc, primele declarații după ce a veit pe lume cea de a doua fiică. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Actorul, influencerul și organizatorul de acțiuni caritabile Codin Maticiuc a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Ana Pandeli, a adus-o pe lume pe cea de a doua fiică a cuplului.

Primele declarații ale lui Codin Maticiuc după ce s-a născut Ilinca

Influencerul Codin Maticiuc se poate considera cel mai noroc bărbat din lume. Pe data de 10 octombrie i s-a născut cea de a doua fiică, veste care i-a topit iremediabil inima bad-boy-ului. Afaceristul și partenera lui au trei copii. Spunem asta pentru că, deși Mario Dan este băiatul din relația anterioară a Anei Pandeli, Codin îl iubește și se comportă cu el ca și cu propriile fiice, Smaranda și Ilinca.

ADVERTISEMENT

Actorul din serialul Clanul de la Pro TV și iubita lui au mers peste Ocean, iar în Miami Ana a adus-o pe lume pe micuța care are abia patru zile de când a văzut lumina zilei.

În exclusivitate pentru FANATIK, Codin Maticiuc a făcut primele declarații despre venirea noului membru al familie. ”Suntem toți bine și ne bucurăm că suntem toți împreună”, a spus Codin, pentru fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Ana, iubita actorului din serialul Clanul

După ce a adus-o pe lume pe Ilinca, frumoasa brunetă Ana Pandeli se reface destul de repede. Ba chiar, precizează Codin pentru FANATIK, își petrece deja mare parte a timpului cu toți cei trei copii pe care i-a născut până acum.

Mămica e bine, deși stă cu toți trei acum”, ne-a spus unul dintre cei mai cunoscuți crai de Dorobanți, devenit familist convins.

ADVERTISEMENT

Din prima zi când și-a văzut a doua fiică, actorul a imortalizat momentul și a pus imagini inedite cu el din sala de naștere. Și la primul copil a fost prezent, dar acum, susține el, parcă a fost și mai greu și a avut mai multe emoții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Am avut emoții mari. Parcă mai mari ca prima dată”, povestește celebrul influencer, recunoscut pentru actele lui umanitare din cadrul campaniei online Facem Bine.

ADVERTISEMENT

Prima întâlnire a Smarandei și a lui Dan, cu nou-născuta Ilinca

După venirea pe lume a micuței Ilinca, cei doi proaspeți părinți au trecut prin emoții și sentimente contradictorii. Codin și Ana a trebuit să mai treacă un hop, acela al primei întâlniri dintre copiilor mai mari, Dan și Smaranda, cu cea mai nouă membră a familiei.

Afaceristul a postat pe contul lui de socializare despre întâlnirea lui Dan, cel mai mare dintre cei trei copii ai partenerei sale de viață, cu surioara lui, dar nu a precizat nimic de fiica sa cea mare, Smaranda.

În imagine băiatul, așezat pe fotoliu, o ține în brațe pe surioara lui, cu emoție și iubire, moment imortalizat de Codin Maticiuc. Și, chiar dacă nu a postat imagini cu Smaranda și micuța Ilinca, Codin a dezvălui, pentru FANATIK, că sunt cu toții împreună.

Suntem toți împreună. Cu Smaranda și cu Dan”, a explicat Codin Maticiuc.

Cum a anunțat Codin Maticiuc venirea pe lume a celui de-al treilea copil

Să ne reamintim cum, pe 11 august, actorul din serialul Clanul, anunța pe conturile sale de socializare, că familia lor se mărește și că, va devenit tată pentru a treia oară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Copilul numărul 3. Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu îndemn la sms, cu tag la @fundatiametropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati. (…)

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună”, scria, la acea vreme, pe Instagram, Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT