Life

Un gest făcut de Mircea Badea i-a câștigat respectul lui Codin Maticiuc: ”El nu mă suportă pe mine”

Codin Maticiuc a recunoscut că îi poartă un respect deosebit lui Mircea Badea, în ciuda faptului că acesta nu-l suportă. Cu doar un gest, realizatorul TV s-a ridicat în ochii băiatului de bani gata. 
16.01.2022 | 23:13
Un gest facut de Mircea Badea ia castigat respectul lui Codin Maticiuc El nu ma suporta pe mine
Mircea Badea i-a câștigat respectul lui Codin Maticiuc. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sunt două nume mari din lumea celebră a României, însă stilul de viață și gândirea îi desparte. Codin Maticiuc și Mircea Badea nu sunt deloc prieteni.

Codin Maticiuc îl respectă pe Mircea Badea

Realizatorul TV nu empatizează deloc cu fostul burlac, în timp ce Maticiuc spune că îi poartă un respect deosebit ”rivalului” său.

ADVERTISEMENT

Băiatul de bani gata spune că apreciază trei lucruri la partenerul de viață a lui Carmen Brumă. Pe lângă inteligența și umorul de care dă dovadă la TV, Codin Maticiuc declară că un gest făcut public de Mircea Badea l-a ridicat în ochii lui, deși sentimentul nu este reciproc.

Autorul cărții ”Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru” a mărturisit faptul că sinceritatea de care a dat dovadă Mircea Badea în fața tatălui său a fost momentul în care a înțeles ce înseamnă ca un jurnalist să aibă coloană vertebrală.

ADVERTISEMENT

Faptul că Mircea Badea nu a acceptat să stea la masă cu Ion Maticiuc, din cauză că nu-l suportă pe fiul acestuia,  a fost gestul prin care prezentatorul a primit aplauzele celui pe care nu-l are la suflet.

”Mircea Badea a fost diferit”

”Mi-ar plăcea să-l invit pe Mircea Badea la podcastul meu, dar sunt sigur, 99,99%, că nu ar veni. El nu mă suportă pe mine, dar respect că este inteligent și are simțul umorului. Și mai respect un lucru care spune multe despre el. S-a nimerit odată la masă cu tata. Era o masă cu mai mulți. Când a aflat că acolo era și tata, Mircea Badea a spus: ‘eu nu vreau să mai stau aici… că dacă eu vorbesc de rău pe de omul ăla, nu am cum să stau aici’.

ADVERTISEMENT

Respect gestul lui. Mulți jurnaliști nu au făcut asta. Mă vorbeau de rău pe mine sau pe tata, pe la niște posturi de televiziune, apoi când ne întâlneam, veneau foarte cordial către noi, ne salutau. Eram siderați de cum ieri erau într-un fel, a doua zi în alt fel. Era greu de înțeles.

În schimb, Mircea Badea a fost diferit. Și-a ținut linia, lucru pe care l-am respectat, și atunci când s-a ridicat de la masă (n.r. – unde era tatăl lui Maticiuc)”, a povestit Codin Maticiuc în podcastul său, conform dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos îl laudă pe Mircea Badea

Numai cuvinte de laudă la adresa realizatorului TV a avut și Dan Capatos. În același podcast, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show” a mărturisit că inteligența de care dă dovadă partenerul lui Carmen Brumă este una rar întâlnită.

Tocmai de aceea, cei care îi sunt aproape este musai să se ridice la nivelul lui pentru a nu decădea în ochii celor care îi privesc.

Pe lângă inteligența și umorul care-l caracterizează, Capatos spune despre Badea că un alt atuu al lui este loialitatea de care dă dovadă în ceea ce îi privește pe oamenii dragi sufletului său. Prezentatorul de la Antane 3 este un prieten adevărat, gata mereu să acorde o mână de ajutor celui aflat la necaz.

”Este un tip extrem de inteligent”

”Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi. Am o comunicare foarte mișto cu el. Avem același gen de umor. Am pretenția că pot să-i fac față. Este un tip extrem de inteligent. Are niște sclipiri… Nu vreau să jignesc, dar mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea. În direct, te faci de …, dacă nu ai prins-o.

Dacă este prietenul tău, se aruncă în foc pentru tine. Este de o loialitate… cum este oricărei idei pe care a îmbrățișat-o și a dus-o mai departe”, a zis și Dan Capatos despre colegul său de breaslă.

ADVERTISEMENT