Life

Codin Maticiuc, rol în serialul Vlad de la Pro TV. Ce personaj va interpreta actorul

Codin Maticiuc are un rol în serialul „Vlad”, care revine în această seară la Pro TV. Iată ce rol va avea actorul.
06.09.2021 | 16:09
Codin Maticiuc rol in serialul Vlad de la Pro TV Ce personaj va interpreta actorul
Codin Maticiuc, rol în serialul Vlad de la Pro TV. Ce personaj va interpreta actorul. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După o lungă așteptare, serialul „Vlad” revine la Pro TV cu ultimul sezon. Codin Maticiuc are și el un rol, însă nu va apărea încă din primul episod, așa cum le-a explicat urmăritorilor de pe rețelele sociale.

Ultimul sezon al serialului va avea 13 episoade și va fi difuzat lunea, de la 21:30. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla cu protagonistul și dacă se va afla adevărul.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc are un rol în serialul Vlad de la Pro TV

Codin Maticiuc are un rol în serialul „Vlad”, după cum a anunțat recent pe contul de Instagram. Actorul  s-a pozat alături de Adrian Titieni și le-a explicat urmăritorilor cum a ajuns în distribuția îndrăgitului serial.

Actorul a mai apărut și în primul episod al serialului, însă a avut doar patru replici, așa că nu sunt mulți cei care își amintesc de el. De data aceasta, personajul lui Codin Maticiuc, „Bulgaru”, va apărea mai des.

ADVERTISEMENT

„Jucasem în Miami Bici și asociatul meu de acolo, regizorul Jesus del Cerro, mi-a dat sa joc în primul episod din Vlad un personaj cu fix patru replici, aproape figurație, cât să se întrebe băieții de la sunet dacă să-mi mai pună lavaliera sau sa ma ia doar cu boom-ul. Norocul meu însă că personajul acela avea un nume: Bulgaru.

Din sezonul 2, s-au schimbat lucrurile și au venit doi scenariști care-mi sunt extrem de apropiați: Anghel Damian (și regizor pe câteva episoade și cu care fac un film in curând) și Lia Bugnar (dramaturga mea preferată cu care v-am zăpăcit mereu ba s-o urmăriți pe insta, ba să mergeți să îi vedeți piesele).

ADVERTISEMENT

Aceștia m-au întrebat daca-mi doresc să fiu iar în Vlad și mie mi s-au aprins ochii ca de la Grey Goose. S-au pus oamenii pe scris astfel încât în acest ultim sezon Bulgaru intră în acțiune de data asta cu un rol important. (…) Puțin noroc sa prind o figurație și apoi doi scenariști inimoși care au scris astfel încât nimeni să nu poată da proba în locul meu. Sublim.

Mulțumesc Anghel Damian și Lia Bugnar. Nu știu când o sa va pot întoarce gestul dar sigur voi reuși cândva. Iar pentru voi un sfat de final: urmăriți-i pe Facebook și Instagram. Eu așa am început”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Ce surprize aduce noul sezon Vlad

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii serialului „Vlad”. Din această seară, de la 21:30, telespectatorii vor vedea cum continuă povestea protagonistului după întorsătura bruscă de situație din sezonul trecut.

Înainte să aibă o întâlnire care i-ar fi putut schimba viața, Vlad Pop a fost prins de poliție și încătușat. „Sper să am atâtea întrebări pentru câte răspunsuri dețineți dumneavoastră”, i-a spus procurorul Toteanu, personajul interpretat de Marius Manole.

Acesta îi pune o întrebare scurtă, dar importantă, și anume „Cine ești?”, urmată de „Eu știu cine ești, domnule Pop”.

Înainte de întâlnirea cu Iordache, de la finalul sezonului, Cezar le-a transmis Deliei și Iuliei un mesaj important: „Șandramaua se clatină. E timpul să dispărem toți trei.”

„Vreau să omor ceea ce reprezinți tu”, îi va spune Iordache unuia dintre ei. Rămâne de văzut cine va fi împușcat și cine reușește să se salveze.

Răzvan Anuței vrea să afle cine a răpit-o pe Maria, mama lui, iar Petre face orice pentru a-și apăra familia. Starea de neliniște este amplificată de vizita Elizei și a fiului ei, Matei.

Poveștile personajelor se complică, iar planul de răzbunare al lui Vlad devine tot mai complicat. Urmărește „Vlad” în această seară, pe Pro TV, pentru a vedea continuarea poveștii!

ADVERTISEMENT