Life

Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările pentru serialul Clanul: “Mi s-a părut funny, la un moment dat, m-am tăiat”

Codin Maticiuc joacă în serialul Clanul de la Pro TV.  La filmări, acesta s-a accidentat foarte rău și a povestit despre acest episod într-un interviu.
31.07.2022 | 15:33
Codin Maticiuc sa accidentat la filmarile pentru serialul Clanul Mi sa parut funny la un moment dat mam taiat
Codin Maticiuc, spune care sunt fetele pe care bărbații ar trebui să le țină la distanță cum s-a accidentat la filmări. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc se numără actorii ce vor juca în serialul Clanul, o producție în care protagoniștii se află într-o permanentă acțiune și suspans, ce va începe din toamnă la Pro TV.

Codin Maticiuc, peripeții la filmări

Colin Maticiuc a dezvăluit ce a pățit la filmările serialului Clanul de la Pro TV. Tânărul a spus totodată cât de rău l-au afectat scenele pe care le-a tras în Penitenciarul Rahova.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc joacă în serialul Clanul de la Pro TV.  La filmări, acesta s-a accidentat foarte rău și a povestea despre acest episod.

Codin Maticiuc, rolul Iulică

Codin Maticiuc, care joacă rolul Iulică în serialul amintit a spus că el și George Ivașcu funcționează ca un balaur cu două capete. În rol el este mâna dreaptă a unui locotenent pe nume Bebe Măcelaru, jucat de George Mihăiță.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt din clan. Eu joc mâna dreaptă a unui locotenent al lui Bebe Măcelaru. George Ivașcu este locotenentul, Bebe Măcelaru este George Mihăița. Eu și George Ivașcu funcționăm ca un balaur cu două capete, cum bine a zis-o regizorul Anghel Damian.

De aici vine și partea funny. Noi suntem nedespărțiți, suntem tot timpul unul lângă altul, când unul sare, altul îi pune stop. Suntem extraordinar de asemănători, deși un pic diferiți. Plus că și cum arătăm noi, așa mici de înălțime. Suntem haioși.

ADVERTISEMENT

Avem un rol important în film, suntem o parte a clanului care contează. Acest Tudor, personajul principal, ajunge ușor-ușor să fie mâna dreaptă a lui Bebe Măcelaru prin noi. Noi îl descoperim, noi îl întâlnim prima oară la Rahova într-o celulă“ , a declarat Codin Maticiuc pentru ciao.ro.

Colin Maticiuc, accident la filmări

Codin Maticiuc a avut parte de peripeții la filmări și a povestit cum s-a accidentat.

Săream printr-un geam, deschis, nu-ți imagina că săream printr-unul de sticlă, dar săream, prin geam, mă puneam la pământ, eram cu Theo Rose într-o situație, cu împușcături, cu pistoale… Și m-am tăiat la una dintre duble, într-un colț de table dintr-un perete. M-am ridicat și m-am sprijinit. Și a început să curgă sânge“, a declarat el.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc s-a ales cu o tăietură mai adâncă și curgea mult singe. A încercat să își ferească adidașii să nu curgă pe ei, să poată filma cu ei, pentru că încă nu trăsese dublele.

El a povestea cum a fost în vizită în Rahova, când scria cartea cu Nuțu Cămătaru.

“Am intrat peste tot, în celule, în curte, pe unde am filmat. Te-am marcat, ți-a rămas vreo imagine pe retină? E interesant. Și ce n-am știut este că Rahova e o pușcărie mixtă. Eu credeam că femei sunt doar la Târgșor”, a declarat el.

ADVERTISEMENT