Life

Codin Maticiuc, scandaluri în familie din cauza serialului Clanul: „Mi-am luat niște oale în cap”

Codin Maticiuc a dat de necazuri acasă de când filmează pentru serialul Clanul, unde îl interpretează pe personajul Iliucă, mâna dreaptă a lui George Mihăiță.
28.07.2022 | 13:17
Codin Maticiuc scandaluri in familie din cauza serialului Clanul Miam luat niste oale in cap
Codin Maticiuc, actor în serialul Clanul de la PRO TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a vorbit într-un interviu pentru PRO TV despre provocarea de a lucra pentru proiectul „Clanul”, cel mai așteptat serial al anului. Regizorul și actorul a declarat că filmările i-au adus și câteva belele acasă. Are tot mai multe discuții cu partenera de viață din cauza faptului că nu mai are foarte mult timp de petrecut cu fetița sa.

Codin Maticiuc, despre Clanul: „Am cunoscut oameni cu care doar visam să lucrez”

Codin a spus că este extrem de încântat să filmeze cu nume grele ale lumii artistice, cu titani ai filmului românesc pe care până acum doar îi admira de la distanță.

ADVERTISEMENT

Cel mai apropiat este de scenaristul și regizorul „Clanul”, Anghel Damian, cu care este bun prieten în viața de zi cu zi.

„Sunt prieten cu mulți dintre ei. Cel mai apropiat sunt de Anghel Damian. Cumva, sunt foarte relaxat. Mai e și chestia că am cunoscut oameni cu care doar visam să lucrez: George Mihăiță, Carmen Tănase…”, a mărturisit Codin Maticiuc în interviul apărut pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Acasă-s mai multe scandaluri”

Întrebat când a descoperit pasiunea pentru actorie, Maticiuc a fost cât se poate de sincer. Bărbatul a spus că a fost tentat către această lume a filmului sperând că nu îi va da mari bătăi de cap.

A recunoscut că lui nu îi place să se omoare cu munca. Actoria i s-a părut o meserie floare la ureche, până să vadă câte eforturi trebuie să depună. Și-a luat ”țeapă” când a constatat că a fi actor nu e ceva tocmai ușor, însă a început să se obișnuiască încetul cu încetul cu acest drum.

ADVERTISEMENT

Serialul Clanul i-a adus și mici probleme în familie. Codin a dezvăluit că scandalurile s-au înmulțit la el acasă. Încearcă să facă față provocărilor de pe toate planurile vieții sale.

„Nu știu dacă m-a schimbat, dar acasă-s mai multe scandaluri. Fiind mai multă muncă, timpul… Faptul că nu stau cu fetița, mi-am luat niște oale în cap. Mi-am luat niște tigăi, dar nu m-a schimbat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Mi-am propus de ceva timp să încerc să nu mai accept proiecte decât dacă ele reprezintă o evoluție. Am acceptat Clanul, care vine după Vlad. Nu aș mai accepta proiecte în care să nu existe o mică evoluție”, a mai zis Maticiuc.

ADVERTISEMENT