Life

Codin Maticiuc, verificat la sânge la Festivalul Neversea! Ce au găsit polițiștii în borsetă

Codin Maticiuc n-a scăpat de filtrul polițiștilor la intrarea pe plaja Neversea din Constanța! Afaceristul le-a spus fanilor ce au găsit oamenii legii în borseta sa.
10.07.2022 | 18:15
Codin Maticiuc verificat la sange la Festivalul Neversea Ce au gasit politistii in borseta
Codin Maticiuc, actor și regizor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urma depistării mai multor persoane care au consumat droguri la Festivalul SAGA din Capitală, polițiștii au început să facă razii de amploare la mai toate adunările unde se pot consuma substanțe interzise.

Codin Maticiuc, verificat de polițiști la Neversea

Oamenii legii sunt cu ochii pe petrecăreții de la mare, unde în acest weekend are loc Festivalul Neversea. Printre cei verificați ”la sânge” s-a numărat și actorul și regizorul Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Pentru polițiști, borseta cu care s-a afișat Maticiuc a fost una suspectă, așa că acesta a fost nevoit să le arate tot ce are în ea, înainte de a intra pe Plaja Modern din Constanța.

Codin a glumit cu polițiștii, după ce aceștia au dat de niște pastile pentru stomac, îmbrăcate într-o folie, căci după aceea au ajuns și la portofel. Maticiuc i-a întrebat dacă vor să vadă și câți bani are la el, însă autoritățile i-au răspuns că nu au voie să verifice și portofelele.

ADVERTISEMENT

Așadar, Codin nu a fost un pericol la Neversea, căci lucrurile pe care le avea în borsetă nu l-au pus deloc în vreo încurcătură legală.

„Mi-au verificat fiecare medicament, am din alea de stomac”

„Gata, copii! Am trecut, sunt în interiorul festivalului, în spatele meu este check point-ul. Mă simt ca acasă! Vreau să vă zic că mi-au verificat această borsetuță, gentuță, ce am eu.

ADVERTISEMENT

Mi-au verificat această borsetă super amănunțit, fiecare medicament. Am din alea de stomac, mi le-au luat, au verificat că sunt în folie, până au dat de portofel. Și le-am zis: Vreți să vă uitați în portofel? Și au zis: >”, a povestit Maticiuc pe Instagram.

Festivalul Neversea a început joi, 7 iulie, și se încheie astăzi, 10 iulie 2022. Anul acesta, printre artiștii invitați să cânte s-au numărat Tyga (cel care va închide show-ul), Black Eyed Peas sau Alan Walker.

ADVERTISEMENT

La festival au fost prezenți și cântăreți români precum Delia Matache, Smiley sau trapperii Zannidache și Arkanian.

 

ADVERTISEMENT