Life

Codin Maticiuc, veste horror pentru fanii serialului Clanul. Ce se întâmplă în sezonul doi: „Mor”

Codin Maticiuc a oferit detalii din culise despre noul sezon al serialului Clanul. Ce se întâmplă cu unele dintre cele mai iubite personaje?
10.02.2023 | 13:18
Codin Maticiuc veste horror pentru fanii serialului Clanul Ce se intampla in sezonul doi Mor
Codin Maticiuc, dezvăluiri despre serialul Clanul. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, dezvăluiri inedite despre sezonul doi al serialului Clanul. „Iulică”, a oferit o veste tristă pentru fanii producției Pro TV. Totodată, vedeta a vorbit și despre familia sa și felul în care decurg lucrurile, acum că este tatăl a trei copii.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre noul sezon din Clanul

Primul sezon al serialului Clanul a fost un adevărat succes. În fiecare săptămână, telespectatorii l-au urmărit pe George Mihăiță, în rolul lui Bebe Măcelaru, precum și pe Theo Rose, Denis Hanganu, Carmen Tănase și multe alte nume sonore ale cinematografiei românești.

ADVERTISEMENT

Începând cu data de 19 februarie 2023, la Pro TV începe sezonul doi al seralului, iar Codin Maticiuc- Iulică- a făcut dezvăluiri și a spus, pe cât posibil, ce se va întâmpla cu destinul personajelor atât de iubite de publicul din România.

„Vă spun că în acest sezon doi din Clanul, la care noi muncim deja de niște luni bune, mor niște oameni de care mie-mi pare extraordinar de rău. E genul ăla de serial, unde te atașezi, dar mai și mor din ei”, a dezvăluit Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, adevărul despre soția lui: „Femeile sunt nemulțumite în general”

În ceea ce privește viața sa personală, Codin Maticiuc a dezvăluit că întâmpină cele mai multe obstacole. Cel mai important rol al său este cel de tată, însă actorul glumește și spune că, din perspectiva iubitei sale, este și cel în care eșuează.

„Femeile sunt nemulțumite în general. Mie mi se par că fac destul de mult, ținând cont de timpul pe care-l am. Am aceste 24 de ore, le împart, vreau să și dorm”, a dezvăluit Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

În puținul timp liber pe care îl are, Codin Maticiuc se împarte între toți cei trei copii ai lor. Cu Mario face teme și îl ajută în ceea ce privește școala, cu Smaranda, despre care recunoaște că este slăbiciunea lui, are numeroase activități, iar când vine vorba de Ilinca, mezina familiei, lucrurile devin complicate.

„Nu prea fac nimic cu aia mică, că nu știu să fac cu ea. În afară de faptul că ți-e drag și o iei un pic…Aia mică, cumva, trebuie s-o faci să nu moară. Cam ăsta e scopul tău zilnic, să o hrănești, să o ții acolo”, a adăugat actorul din Clanul.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Codin Maticiuc, primul scenariu la doar 4 ani

Smaranda pare să-l fi moștenit în multe privințe pe tatăl său, mai ales când vine vorba de imaginație și, la numai patru ani, micuța a scris deja, cu ajutor, bineînțeles, primul său scenariu de film.

„A scris și primul ei scenariu. L-a compus. Nu l-a scris, l-a povestit. Face patru ani în curând, de la trei ani este mai creativă în sensul ăsta. Smaranda este deosebită și este cea mai mare dragoste a mea. Sunt îndrăgostit de ea, e ceva incredibil”, a completat Codin Maticiuc

ADVERTISEMENT