Carousel hot news

“Şi-au BĂTUT JOC de mine! M-au tratat ca pe O CÎRPĂ”

Planul de reorganizare gîndit de oficialii Rapidului pentru 22 noiembrie şi prezentat în exclusivitate de FANATIK (VEZI DETALII), este dezaprobat de mai mulţi fotbalişti....
13.11.2013 | 15:08

Planul de reorganizare gîndit de oficialii Rapidului pentru 22 noiembrie şi prezentat în exclusivitate de FANATIK (VEZI DETALII), este dezaprobat de mai mulţi fotbalişti.

După reacţia vehementă a lui Romeo Surdu (VEZI AICI), Paul Codrea îşi cere şi el drepturile, chiar dacă pe un ton mai liniştit. Mijlocaşul se simte păcălit de oficialii giuleştenilor, cărora le transmite că nu va renunţa la ceea ce i se cuvine.

“Mie mi s-a aprobat o sumă mult mai mică decît ar fi trebuit să încasez, conform contractului pe care l-am avut cu Rapid. Dar şi din asta văd că vor să-mi taie 90 la sută. Practic, toţi banii pe care i-aş lua, trebuie să-i dau avocatului. Dar nu mă voi lăsa aşa uşor, pentru că nu e normal ce se întîmplă! În condiţiile astea nu votez planul de reorganizare! Îmi pare rău de Rapid, dar simt că cei care m-au adus la echipă au rîs de mine pe la spate, şi-au bătut joc de mine şi m-au tratat ca pe o cîrpă… Sînt sigur că ei ştiau din august 2012 că vor băga clubul în insolvenţă şi de aceea au acceptat să îmi dea cît am cerut. Probabil că-mi dădeau şi un million de euro pe sezon dacă voiam, că îşi ziceau, în sinea lor, că şi aşa nu voi vedea un leu… Au făcut contracte mari că s-or fi gîndit că prinde echipa grupele Ligii Europa, un loc cît mai bun în campionat, aşa mai vin nişte bani şi o mai tîrîiau un an. Sigur ăsta a fost planul! E prea inteligent domnul Copos ca să-l prindă insolvenţa de la o lună la alta… Nimeni nu a vorbit cu noi, nimeni nu ne-a dat vreo explicaţie, iar doamna administrator Andronache ba era plecată în concediu, ba nu răspundea la telefon, ba ne certa… Ea probabil că lucra doar în interesul celor care o plătesc…”, a declarat Paul Codrea, în exclusivitate pentru FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri