EXCLUSIV. Mangia semnează cu CS U Craiova. Ce contract va avea

Update. FANATIK.RO a aflat că Devis Mangia se va întâlni luni, 22 mai, cu Mihai Rotariu, finanţatorul formaţiei CS Universitatea Craiova, pentru a semna contractul care o să fie valabil un sezon cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Italianul va încasa un salariu de 10.000 de euro la formaţia din Craiova.

.......................................................................

Update. FANATIK.RO a anunţat că Devis Mangia este favorit să preia banca tehnică a celor de la CS Universitatea Craiova, iar negocierile au început.

Italianul dorit de Mihai Rotaru la Craiova a ajuns în România pentru a negocia preluarea echipei oltenilor.  Mangia a mers la Arad, la un meci al juniorilor Craiovei, iar apoi va negocia cu şefii Craiovei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dacă nu vor ajunge la un acord cu italianul Mangia, oficialii celor de la CS Universitatea Craiova vor începe negocierile cu Marius Şumudică.

............................

Devis Mangia se pregăteşte să semneze cu Universitatea Craiova, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate (detalii aici). Problema e că momentan nu i se găseşte antrenorul secund pe care şi-l doreşte pentru că Paul Codrea, omul acceptat de italian, nu s-a înţeles cu şefii oltenilor pentru a semna contractul.

"Da, au fost nişte discuţii, nişte contacte cu cei de la Universitatea Craiova, dar, din păcate nu am reuşit să ajungem la un acord. Cu siguranţă, faptul că am evoluat în campionatul italian a contat foarte mult pentru că, probabil, urmatorul antrenor al Craiovei va fi Devis Mangia şi ar avea nevoie de un antrenor secund localnic" , a spus Codrea pentru dolcesport.

Problema este momentan de natură financiară, Codrea fiind nemulţumit de salariul propus de patronul Mihai Rotaru. Însă, este foarte posibil ca, până la urmă, cele două părţi să ajungă la un acord.

"Mi s-a propus rolul de antrenor secund şi, într-adevar, motivele au fost financiare, pentru care am refuzat propunerea. Am vrut să fiu tratat pe măsura valorii mele, având în vedere că sunt fost internaţional, faptul că am jucat în Italia atâta timp, faptul că am licenţa A. Consider că oferta lor a fost destul de slabă şi puteau să facă mult mai mult. De asta spun că sunt în continuare deschis la discuţii, dar le-am spus clar punctul meu de vedere", a declarat Codrea.

viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091