News

Codrin Ștefănescu, anunț despre candidatul PSD la prezidențiale: „Avem colegi care pot aduna aceste voturi”

24.06.2019 | 17:46
Codrin Stefanescu anunt despre candidatul PSD la prezidentiale Avem colegi care pot aduna aceste voturi

PSD va avea un candidat propriu la prezidențiale, iar acest deziderat a fost comunicat de fostul secretar general al partidului, Codrin Ștefănescu. Unul dintre cei mai vocali lideri ai partidului de la putere a spus că formațiunea din care face parte se află în cea mai acută criză politică de la înființare și că unii colegi au dat dovadă de lipsă de caracter în privința modului de abordare a situației interne.

Codrin Ștefănescu e dezamăgit de anumiți lideri de la PSD

Codrin s-a arătat mâhnit de cât de repede s-au sucit anumiți membri ai PSD, de cât de repede s-au debarasat de Liviu Dragnea chiar din ziua condamnării sale la închisoare. Fostul lider PRM a declarat că el nu se va delimita niciodată de fostul președinte al partidului, chiar dacă a ieșit din politică pe ușa de la Rahova.

Ștefănescu susține că partidul trebuie să dea dovadă de unitate și să nu cadă în plasa celor care îi vor răul, iar pe lista prezidențiabililor ar trebuie incluși mai multe nume. Fostul secretar al partidului spune că Gabriela Firea nu trebuie ignorată, iar o altă variantă de favorit pentru a ocupa scaunul de la Palatul Cotroceni ar putea fi Mihai Fifor.

Codrin Ștefănescu a fost mereu alături de Liviu Dragnea, până în ultimul moment al carierei sale politice. Sursa foto: Mediafax

„PSD trebuie să aibă un candidat propriu în acest moment”

„Probabil că o să facem acest sondaj nu cu o singură casă de sondare a opiniei publice, cred cu două și vor fi mai mulți colegi. Trebuie ținut cont că sunt oameni care deja au anunțat că vor să intre în această competiție, cum este Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae sau Eugen Teodorovici, dar mai sunt oameni care trebuie puși pe această listă și întrebată opinia publică.

Mai e și Gabriela Firea, mai este și Mihai Fifor, sunt destui oameni în partid care ar putea crea o surpriză. De fapt, ideea este că PSD trebuie să aibă un candidat propriu în acest moment, care are șanse mari să ajungă în turul doi”, a declarat Ștefănescu la RFI, potrivit digi24.ro.