News

Codrin Ștefănescu, atac devastator la actuala conducere PSD: ”Slugărnicie tot mai vizibilă în fața unor incompetenți”

05.05.2020 | 12:41
Codrin Stefanescu atac devastator la actuala conducere PSD Slugarnicie tot mai vizibila in fata unor incompetenti
ADVERTISEMENT

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat un atac devastator la actuala conducere a partidului, pe care o acuză de slugărnicie față de Guvern.

Codrin Ștefănescu, atac devastator la actuala conducere PSD

Într-o postare făcută pe contul de Facebook, Codrin Ștefănescu i-a atacat pe cei aflaați acum la conducerea PSD și a anunțat că în curând partidul va redeveni unul puternic.

ADVERTISEMENT

”Îmi cer eu scuze! Pentru reacțiile timide a noilor șefi ai PSD vis-a-vis de toate deciziile inepte luate de guvernul liberal! Pentru declaratiile menite parcă să-l sprijine pe Orban”, a scris Ștefănescu.

Imi cer eu scuze! Pentru reactiile timide a noilor sefi ai PSD vis-a-vis de toate deciziile inepte luate de guvernul…

Posted by Codrin Stefanescu on Monday, May 4, 2020

”Pentru slugărnicia tot mai vizibilă în fața unor incompetenți care îți bat joc de o țară întreagă. Vă asigur însă că, în curând, vom avea iar un PSD puternic. Care să transmită ceea ce gândesc și vor cu adevărat oamenii! Mai ales cei care ne-au votat!”, se încheie mesajul lui.

ADVERTISEMENT

”În formula asta se duce partidul sub 15%”

Postarea făcută luni seară de Codrin Ștefănescu a strâns peste 800 de aprecieri și 150 de comentarii, dar și 16 distribuiri.

Majoritatea comentariilor îi dau dreptate fostului secretar general al partidului, cer revenirea acestuiaa la conducere și plecarea actualului președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

”În formula asta se duce partidul sub 15%. Sau ăsta este și scopul lui Ciolacu???”, ”Dle Ștefănescu, ce mai caută acest Ciolacu în fruntea PSD?” sau ”Domnule Codrin Ștefănescu, cu toată stima, noii șefi ai PSD sunt deja vechi. Și au transformat partidul într-un apendice al PNL”, sunt câteva dintre comentarii.

Președintele Klaus Iohannis a lansat luni încă un atac la adresa PSD pe tema Ținutului Secuiesc după ce în Senat a trecut tacit un cod administrativ în varianta UDMR, care prevede obligativitatea limbii maghiare în unele zone din Ardeal.

ADVERTISEMENT

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru afirmații discriminatorii făcute de șeful statului la adresa membrilor partidului pe care-l conduce.

ADVERTISEMENT